|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Sem nov tukaj.Imel sem siol trio 1mbit in sem imel pinga do serverja v MBju 20ms.Sedaj imam 2mbit enako triopaket in imam pinga do istega serverja 50ms. Lahko kdo pojasni zadevo, res me zanima. Pisal sem že na SiOL tehnicna.pomoc@siol.net in so mi odgovorili: Spoštovani, zaradi spremembe paketa je bila vključena prilagoditev, zaradi katere se povišajo odzivni časi. Prilagoditev je vključena zaradi zmanjšanja možnosti težav pri uporabi storitev. Kot mi je znano, znižanje odzivnih časov ni mogoče. Rabim pa manjši odzivni čas za igranje iger preko spleta.Zato sem tudi vzel 2mbita ker sem mislil da bom izboljšal ping.Ali pač sem se rahlo malo zaj****. ![]() aja da ne pozabim, Imam edini v bajti računalnik.Nobenega routerja dobenega wirelessa ipd....in pa od moje hiše do centrale je 300m vsaj tako so mi odgovorili na SiOLčku 090 Tilen če bereš to je isto kar ti je poslal MrEso to sem jaz ker MrEso ni dobil aktivacijskega emaila :P Hvala vsem za kakršnekoli razlage, pojasnila. |
|
|
|
||
|
![]()
Tilen prebira podobne zadeve v rubriki na koncu seznama Foruma: Storitve Siol in v podrubrikah.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
jo..štekam...Tilen lahko mogoče poveš koliko bi me prišel 5/5M VDSL mesečno +trio paket.32eur sem videl na siol strani.sam to je drago...ker za 2mbit ADSL je tut podobna cena pa mam sam za 6€ višji račun...
|
|
|
|
||
|
![]()
39 EUR na mesec pride razvezan (digitalni dostop) samo za internet 5/5, trio (tudi na digitalnem dostopu in internet 5/5) osnovni paket televizijskih programov pa pride 43 EUR, itd. Pri trio paketu se lahko uveljavlja AMZS popust (3 EUR na mesec) ali študentski popust (2 EUR na mesec).
Lahko si tudi sam izračunaš na: http://moj.siol.net/CreaWF2ASP/Pages...alculator.aspx |
|
|
|
||
|
![]()
Splača se ti vzeti vdsl 5/5, če imaš to možnost. Pride te vsega 4eur več kot sedaj na 2megabita preko adsl pa še upload boš imel na vdsl precej višji. Računano na osnovni tv shemi. Za to ceno se ti vsekakor splača. Pa še ping boš imel precej nižji. Sam imam vdsl že kakšno leto in zadeva laufa kot mora.
|
|
|
|
||
|
![]()
dečki fora je v tem da sm zdle klicu soseda ko je telekomovc pa še ni pr nam VDSLA :/..
in tilen zaprosil bi te če mi povišaš linijo na 4Mbits prosim...bi moralo zadostovati namesto pinga.. povej kako boš uredil..upor ime dobiš na private message. Hvala & LP Jan P.S. Koordinate imam neznane zato nemorem sam uredit zadeve.In Tilen med drugim prosim preveri slučajno za VDSL na pošto 3232 Ponikva občina Šentjur.Če je možno bi uzel pol VDSL čene pa nadgradnjo na 4mbit ADSL.Hvala še 1x. |
|
|
|
||
|
![]()
Srečni smo lahko tisti, ki lahko imamo vdsl, še bolj so pa lahko srečni tisti, ki lahko imajo optiko
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
haha ***esh internet navsezadnje mi mamo pa slomseka kar noben nima^^
Vseeno Tilen preveri za VDSL prosim čene pa 4mbit ADSL pa je to to, Hvala. |
|
|
|
||
|
![]()
p***eki&dekline 080 SiOL zrihtite mi čimpreej zadevico, če je seveda mogoče, sem rahlo nestrpen.
Hvala :* |
|
|
![]() |
Značke |
2mbit, ping, problem, siol, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problem: SiOL TV Plus | XxSystemxX | Tehnična pomoč | 0 | 10.11.2008 21:13 |
Siol Voip Problem | SloCop | O storitvah | 4 | 11.09.2006 16:46 |
SiOL TV problem z notranjo komunikacijo SiOL-a | cyber | SiOL TV | 1 | 11.09.2006 15:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:11.