|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kaj menite o ljubicah in ljubčkih? Je to res nekaj tako groznega? Je mogoče nujno zlo? Če sličajno poznate kakšno ali kakšnega, ki je ljubica oz.ljubček nekoga, kako gledate na to osebo?
|
|
|
|
||
|
![]()
Če je to že od nekdaj v človekovi naravi potem pač more biti tako. Jaz nimam kakega osebnega mnenja o takih ljudeh ker nobenega ne poznam vem pa da se sam ne bi nikoli spravil v kaj takega.
|
|
|
|
||
|
![]()
dej no mardek bit tok ortodoksen ... pa lih zdej, ko sem nate uč vrgla ...
![]() sicer pa sta za vsako stvar potrebna dva ... bolj je obsojanja vredna oseba, ki vara ... kot pa tisti, s katerim vara ... |
|
|
|
||
|
![]()
Nujno zlo ljubčki in ljubice?! Se mi zdi, da v dobri zvezi tega ni potrebno.. Dober partner, dober ljubimec...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Eh, se bolj strinjam z nattko - tisti, ki je vezan, vara, ne tisti, ki je ljubček/ljubica - razen, če sta to oba. Obsojanje? Hm, to itak preradi prehitro počnemo, pa bogve za vsak konkreten primer, zakaj in kako in vseokoli.
Ampak načeloma jaz varanja ne prebavljam. Če ti je lepše s kom drugim, pusti prvega in pojdi k drugemu. |
|
|
|
||
|
![]()
Bravo, Lencka, se strinjam -še posebej z zadnjim stavkom!
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah kaj češ obsojat... To se pač dogaja, oz. zgodi... Vprašanje je bolj, zakaj? Zakaj te partner vara? In ali se to dogaja, ali zgodi...
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vaša mnenja, zakaj varanje.... |
||
|
Značke |
ljubčki, ljubice |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:29.