|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Včasih se je mislilo, da, če ženska hitro "da", da je lahka, cipa...itd..
Meni osebno pa to nič ne pomeni, pomeni mi samo to, da počne kar želi in si to tudi privošči, da rada seksa in navadno take res obvladajo zadevo (kar je vsekakor velik plus....). "Pridne deklice", ki te vlečejo za nos cel mesec so pa navadno precej zadržane, neizživete, komplicirajo in na koncu se zaradi neizživetosti še "s****ajo".... Je pa res, da, ko sem bil mlajši, sem tudi jaz tako brezumno razmišljal....potem pa sem preko let spremljal tovrstne dogodke in prišel do popolnoma novih zaključkov. Kaj vi mislite o tem, sprašujem tako ženske kot moške.... |
|
|
|
||
|
![]()
Bolj si oddaljen od pubertete, manj te tovrstne "dileme" tangirajo. Če bo dvema pasalo, si bosta pač dala prvih pet minut.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() A sploh moram napisat, da se strinjam z Mowgličem? ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Lahko takoj, ko se zagledata
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da so časi "obsojanja" mimo.....in to je več kot odlično. Tako so tudi ženske bolj sproščene (in ne komplicirajo)...konec koncev imamo vsi nekaj od tega....
![]() Kar tako naprej punce.....bo svet takoj precej lepši, tudi prometnih nesreč bo manj.... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Tudi to je možno, če je sopotnica zelo "prijetna" zna tudi to dejstvo precej vplivati na zbranost med vožnjo.....osebno v takih trenutkih raje vozim lepo po CPP...
Si pa ne predstavljam, kako bi Policaj gledal, če te ustavi z odpetim šlicem....Ziher bi padle kazenske..... ![]() Na splošno sem pa mislil, da, če bi ljudje več "ležali na hrbtu...ali klečali ali kak drug položaj" bi bilo precej manj slabe volje in jeze....manj bi se trobilo, psovalo mater.... |
|
|
|
||
|
![]()
mejk lou, not vor! je rekla moja mat ob neki priliki: "če bi ljudje več seksali, bi bil svet lepši". al neki v tem stilu... mi je takrat pasal tak njen pogled, sedaj pa tudi
![]() po drugi strani pa nisem prepričana, da te samo "otepanje" okoli lahko osrečuje. poznam precej osebkov, ki skačejo od enega "položaja" (če si sposodim tvoj izraz, ss77) do drugega, misleč, da jih bo to osrečilo. samo kaj ko orgazem, če do njega sploh pride, kaj hitro mine in potem ostane grenak okus v ustih, da to ni to. in na koncu le ugotavljajo, kako je vse brezzveze, krneki in... hm... ss77, ne, časi obsojanja glih še niso čisto mimo. samo pustimo to. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
jp... seks sprošča hormone sreče
![]() |
|
|
Značke |
času, kolikem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Do kdaj zanositi? | jurka | Zdravje | 72 | 11.11.2010 11:41 |
Delo ponoči kdaj in kako spati | lp1 | Dom in družina | 10 | 23.07.2008 22:59 |
Kdaj je potrebno sklopko zamenjati? | merilo | Avtomobilizem | 10 | 09.06.2008 15:10 |
Sinope - kdaj spet? | schnapsi | O storitvah | 1 | 05.12.2006 16:03 |
Kdaj siol tv v občini Markovci | miran74 | SiOL TV | 1 | 25.09.2006 22:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:52.