|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me kakšno "konkurenco" je imel ARD, torej konkretno, seznam kanalov, katerim ste merili gledanost, da je ARD "zmagal"?
Poleg tega me tudi zanima, če sem mogoče spregledal ali je bil slučajno kdo od uporabnikov obveščen, da bo kanal umaknjen s programske sheme? A se vam ne zdi, da bi bili lahko toliko fer in nas o tem obvestili? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pri SiOL-u je očitno pre malo matematikov, ki znajo računat. Več programov = več uporabnikov = dosti več prihodka! Samo da zadovoljstvo uporabnikov itak ne šteje. V glavnem da se pobira naročnina... |
||
|
|
||
|
![]()
Evo jaz pa res nikol negledam recimo Mezzo pa NTV Mir pa še kakšen bi se našel ki bi ga pogrešal, fajn bi bilo postavit anketo o gledanosti d oločenih programov.
|
|
|
|
||
|
![]()
O matematiki in SIOL-u ne bi razpravljala. Očitno še kar dobro prodajajo to kar imajo. Ponudba se glasi....in imeli boste na voljo "n" število programov. Nimajo vsi programi isto ceno. Kam pridemo, če nam bo prodajalec pošteno povedal, da boš v paketu dobil pet dobrih programov in 100 nikoli slišali.
|
|
|
|
||
|
![]()
lp
Mislim da bo treba počakat da se vse proda, dokler so firme delno v državni lasti se pač obnašajo tako kot se - ni pretiranega posluha za uporabnike just show me the money! Imamo pa alternativo, kjer niso ukinili ARD-ja ![]() ![]() ![]() lp T |
|
|
|
||
|
![]()
Se samo meni zdi smesno kako nekateri hitijo razlagat, kako bodo sli k konkurenci? Kot da bojo zdej zarad teh nekaj uporabnikov, ki so ocitno gledal ARD in zdej grozijo, da bodo zamenjali ponudnika, dal kanal nazaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
po moje športni in nekateri glasbeni.Sicer bi lahko vprašal kateri kanali so najbolj gledani bi bilo bolj fer.
|
|
|
|
||
|
![]()
rad bi vedu, katere kanale so preverjali, ker če so delali analizo med vsemi, si upam trditi, da je vsaj 10 drugih kanalov, ki jih ljudje manj gledajo!
|
|
|
|
||
|
![]()
Redno vsaj enkrat tedensko gledam 24 in nič več kanalov. V PL jih je okoli 40. Ostalih ne gledam absolutno nikoli. Tako, da je zelo težko karkoli zaključevat na osnovi sebe.
|
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, če nekdo od pristojnih odgovori na spodnja vprašanja:
Kaj je razlog za ukinjanje programov? A je mogoče kakšna omejitev, koliko kanalov je lahko v programski shemi??? Zakaj se o ukinitvi programa ARD ni obvestilo uporabnikov? A je mogoče še kakšen kanal na seznamu za "odstrel"? Hvala za pojasnila! |
|
|
![]() |
Značke |
gledani, kanali, najmanj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Aditeya Tv | žare | SiOL TV | 11 | 20.09.2007 18:45 |
Katera gimnazija? | nofear2009 | Izobraževanje in šola | 42 | 29.06.2007 16:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:40.