|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo!
Danes sem si vklopil Siol TV plus, vendar nikakor ne morem posneti nobene oddaje. Delam mogoče kaj narobe? |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz se nikoli nisem uspel posneti oddaje. Nisem pa nikoli spraseval na 0801000 ce je to sploh omogoceno, pri meni ni tudi ce si na servisnih straneh to moznost vklopim.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja jaz imam tudi vklopljeno možnost pod osebno stranjo. Sam tudi nisem klical na 0801000.
Ker če ne dela ne vem kje je point naročnini? Še dobro da je do konca mesca zastonj, glede na to da ne dela ![]() VOD pa dela lepo...sem sprobal en film. Samo če osebni snemalnik ne bo delal (kar upam da bo, ker gre za uporabno storitev), je pa ta siol tv plus brezvezna stvar. Potem raje preklopim na navadni vmesnik, ki se mi veliko bolj dopade. Lahko kdo potrdi da pri njemu dela? |
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam glede tega kar si napisal. Mimogrede, to brezplacno obdobje podaljsujejo vsak mesec od uvedbe SiOL TV plus.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
men pa zanima kako da mam jst ta snemalnik ko mam pa tastar amino še tistga tastarga :D a mi lahko nego pomaga :D
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja to je zdj tale mal novej k je kot ena škatla :D a pol mi nimamo nikakršne mogočnosti uporablat Siol tv plus razn ce kupmo SAGEM STB?????
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Torej, da vam razložim kako je z osebnim snemalnikom. Snemate lahko le oddaje (ne filmov) na RTV SLO 1 IN 2. Na ostalih programih pa ne ker Telekom nima pravic. Vse to kar se lahko snema ima pa RTV že na spletni strani. Škoda, da ste se z osebnim snemalnikom sploh trudili, če pa je neuporaben. In nikakor se ne splača dati 4€.
Počasi ugotavljam, da bom res preklopil nazaj na stari vmesnik. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
meni osebno se zdi to pametna stvar kar se tiče tistih 4 evrov zaenkrat še ne plačujemo bomo pa ko bo zadeva funkcjonalna sicer pa tudi tiste 4 evrčke ni nek keš za obubožat vem pa da se gre za princip FANTJE IN DEKLETA STRPNOST vse bo počasi hehehhehe LP VSEM |
||
|
|
||
|
![]()
naročnina za snemalnik se že plačuje od dneva,ko si se prijavil.Vsaj jaz imam na računu vpisano.
|
|
|
![]() |
Značke |
osebni, snemalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
VHS/DVD snemalnik & SiOL TV komunikator | iNDigo | SiOL TV | 11 | 07.08.2007 00:18 |
Osebni snemalnik? | mihies | O storitvah | 25 | 01.03.2007 20:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:16.