|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Vceraj mi je crknil router preko katerega sem mel nastimano celotno omrezje. Sedaj sem pa to omrezje nastavil kar preko Sinope 568, ima namrec vse potrebno Port forwarding, wlan, DMZ... V glavnem problem je naslednji... tako kot sem imel prej sem si nastimal da bi se lahko preko DynDNS povezal na moj server doma...(vem bom narocil staticni ip)... DMZ je vklopljen ter spusti vse porte na server... problem je sedaj da ko vpisem moj dns ali ip stevilko namesto da bi mi odprlo www stran iz serverja mi odpre stran kjer se stima router Sinope 568... res nevem kje je problem, prej ko sem imel preko Linksys routerja nastimano je delalo vse BP... sedaj pa nevem zakaj mi odpira stran od routerja namesto da bi server pokazalo... kak nasvet ? Hvala ter LP |
|
|
|
||
|
![]()
če dostopate do serverja znotraj mreže porabite za dostop lokalni ip
če pa dostopate od zunaj bi pa moglo delovat, če ste vse odprte porte usmerili na server |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, DMZ je naslovljen na ip od serverja... torej server bi moral imeti vse porte odprte...
Ce napisem v brskalnik samo recimo "server" ki je DNS za moj server mi normalno odpre stran tisto ki jo more... ce pa napisem ip moje povezave oziroma ime ki je potem prevedeno iz strani DynDNS na moj ip kar je v konci fazi enako... mi odpre stran od Sinope routerja... in ne od serverja... nevem zakaj... |
|
|
|
||
|
![]()
Aja Apache uporablja port 80 ... vendar ta bi itak mogel biti dostopen, saj je DMZ vklopljen na routerju...
Lokalno pa kot sem reku dela vse vredu... problem je samo od zunaj... ker mi tudi tezi da je tako router izpostavljen zunanjosti... namrec lahko mi kdo udere vanj ter mi sesuje vse nastavitve potem morem pa vse znova stimat... |
|
|
|
||
|
![]()
apache uporablja 80, sinope pa tudi in to je nemogoče spremeniti (zato sem kupil posebej router).
|
|
|
![]() |
Značke |
568, problem, serverjem, sinope |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
pozabil geslo za Sinope 568 | avtofrik | Tehnična pomoč | 2 | 10.04.2009 17:35 |
Sinope problem | TrioSiol | Tehnična pomoč | 2 | 07.04.2009 18:18 |
VNC in SINOPE 568+ | rabundija | Tehnična pomoč | 12 | 30.09.2008 21:36 |
Problem z izgledom ikon | Mighty | Računalništvo in internet | 6 | 01.06.2008 20:07 |
Problem prenosa preko IrDA vrat | Jernej_ | Mobilna telefonija | 1 | 29.05.2008 23:10 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:03.