|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Uporabljam Outlook (2007) na računalniku z Windows Vista Home Premium.
Že ves čas, čedalje bolj pogosteje mi ob zagonu programa Outlook le-ta sporoči, da ob zadnji uporabi podatkovna datoteka ni bila pravilno zaprta in da zato preverja težave in je lahko delovanje zato slabše. Preverjanje vsakokrat konča brez kakšnega obvestila o najdenih težavah. Ni mi jasno, kaj bi lahko šlo narobe, program povsem normalno uporabljam in zapiram. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tudi jaz sem imel takšne težave, ampak na 2003. pa se ne spomnem ka točn sem mogu nardit. probi poiskat na windows pomoči, tam bo pomoje pisal kej o tem. ker jst sem mogu nek program ofnat da mi je napako odpravo, ki pa je že na kompu.
|
|
|
|
||
|
![]()
I found that the issue was that word was being used as the email editor and that was the process that was not closing. I disabled using word as the email editor and the problem went away.
namest worda nastavi notepad za urejanje,pa bo... vse ostale možnosti pa tukaj http://aspadvice.com/blogs/ssmith/ar...-Properly.aspx Bernie,najbrž je šlo za tole zadevo - SCANPST.exe ? če je kak okvarjen fajl med pošto naj bi zadevo saniral - večinoma je pa bolj za vzorc in jemanje placa na disku... |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
SP1 za outlook popravi zadevo.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, točno. Upgrade winsew je občasno vseeno potrebno narediti. V nasprotnem pa nova instalacija.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hvala vsem za ideje, vsaka zna kdaj še prav priti
![]() PS. Update redno nameščam. |
|
|
|
||
|
![]()
zanima me kako bi lahko naredil svoj podpis v emailu, imam outlook 2007
je mogoče kakšen program za to ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
orodja (tools), možnosti,(options) ... greš na tretji zavihek oblika pošte ... spodaj je možnost podpisi
Pomoč in nasveti za Outlook 2007 Podpisi ... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ekole na hitrico skopiran iz pošto. podpis je vedno že vstavljen, ko odpreš za zapis novega maila: IME PRIIMEK Predstavnik xxxxxx Ulica Lxxxxx Hxxxxxxx 9 4000 Kranj GSM: 040 xxx xxx Tel.: 04 xxx xx xx e-mail: fantazija@hmail.com http://www.xxxxxxxx.si kako to narediti: Enostavno če znaš. malce več da si poštimaš, če še nikoli nisi. ampak če vztrajaš, niti ni problem. Ekole, da ti pomagam: Pišem za outlock 2007 1. orodja 2. možnosti 3. oblika pošte 4. podpisi 5. kartica e-poštni podpisi 6. nov 7. skreiraš in urediš, od tipa črk, ime in priimek povdarjeno, ostalo po želji, skratka si skreiraš podpis, kakršnega želiš imeti v vsakem odposlanem mailu. Izgleda nekako takole: ![]() Slika je simbolična, za vpogled, kje se dela podpis! |
||
|
Značke |
email, nasveti, outlook, podpis, pomoč, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
ED2k, eMule - pomoč & podpora | JohnnyEnglish | Računalništvo in internet | 908 | 26.11.2008 16:46 |
Na pomoč! Težave s priklopom dvdja in SIOL tv strežnika | Zvetam | Hi-Fi in elektronika | 2 | 10.02.2007 11:27 |
Kako, kje, nastavitve za mobitele, težave ... skratka pomoč | Goody | Mobilna telefonija | 28 | 16.08.2006 22:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:13.