|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kadar gledam tv, vcasih glasno poci v zvocnikih od tvja in zvok se utisa. Potem pa rabi zvok cca. 1 minuto da se naravna nazaj na prejsno glasnost. In to se dogaja ze skoraj 1 leto, odkar sem narocen pri vas na paket trio.
Z televizijo ni nic narobe, ker mam dva komunikatora povezana na dve razlicni televiziji, in na obeh je ista tezava! Pred kratkim ste mi na siolu menjali modem, dobil sem tega novega belega. Malo boljse je, poki niso vec tako pogosti, vendar se se vedno pojavljajo! Oba komunikatorja sta bila na servisu celih 5min, da jih je serviser priklopil in rekel da se to ne pokvari kr tako,... in da je z njima vse ok! Ma kdo podobno tezavo? Kako jo je resil? Pa se to,... za staticen ip, je nujno posiljanje tistega dopisa, ali lahko zahtevo posljem kateremu od adminov na privat? Hvala, LP, Matej |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo. Sam sem opazil isto. Sicer ne tako pogosto ampak vseeno. Poči, zvok se utiša in počasi postavi nazaj. Krivil sem moj prastari TV pa kot kaže ni glavni krivec.
Imam pa stari siol tv vmesnik in upam, da bo še dolgo tako. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
men dela isto, sam samo na sagemu, na aminutu pa tega ni...
Priklopleno pa je preko skarta |
|
|
|
||
|
![]()
Kratkotrajo prekinjanje digitalnega signala povzroči neprijetno pokanje.
Toliko o dobrem signalu, tudi na optiki se to dogaja, žal. scenic |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo da se to pojavla pri vseh ki imajo povezano z scartom,...
Ma kdo preko hdmi in ima te tezave? |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam preko scarta in mi nič ne poka.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tud men na aminot ni to delal ??????
????? ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To je torej krivo, da mi na komponentnem (YPbPr) kablu slika občasno izgine za 3 sekunde. TV mi za desetinko sekunde napiše "no signal", potem pa traja 3 sekunde, da TV spet dojame signal in prikaže sliko. -> zelo moteče. Na SCART kablu tega ni, ker očitno televizijo na tem priključku kratek premor zignala ne moti. Me zanima, kaj bi bilo na HDMIju, samo moja tv ga nima.
Ali se da kaj narediti razen imeti na skartu - kar mi je iz nekega razloga tečno. |
|
|
|
||
|
![]()
Imam na hdmi.
scenic |
|
|
![]() |
Značke |
gledanju, pokanje, tvja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
pokanje v prenapetostni zaščiti | sgmhorvat | Hi-Fi in elektronika | 0 | 06.04.2008 17:31 |
Prekinjanje nekaterih programov pri gledanju v VLC/Aditeya | gorchi | SiOL TV | 9 | 18.03.2008 12:27 |
Pokanje...in To KakŠno! | d28 | Svet in ljudje | 88 | 09.01.2007 13:14 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:56.