|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Prosim naj mi kdo razloži, koliko komunikatorjev je možno priklopit na siol vdsl? Trenutno mi delujeta dva sagema, tretji mi ne dela, kljub temu da sem dal zahtevek za 4 kanale že kar pred nekaj časa. Ali ima kdo od vas na vdsl 4 delujoče komunikatorje? Ne vem kako bi se jih dalo fizično priklopit, za tri mi je jasno (3x video in 1x data). Za 4 namreč sprašujem zato, ker imam možnost izbire 4 kanalov pri zahtevku spremembe paketa, ali imamo to opcijo vsi, potem pač dela 1, 2 ali 3, odvisno od linije. Aja še to, od centrale sem oddaljen nekaj manj kot 500m. Lep pozdrav, Leon |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da bi se izšlo tudi 4 x tv + internet wireless samo ne vem kako vklapljajo, ali vklopijo 4 ali samo 3 glede na to da si na bakru (vdsl). Glede opcije, jaz lahko izberem tudi 4 x tv + 4/512 ali pa 2 x tv in internet 10/768. Po neki preverbi pa so mi dejali da je možno imeti 3 x tv + internet 4/512.
|
|
|
|
||
|
![]()
Med modem in stb-je daš switch in tako povečaš število možnih priključkov za stb.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kupi tole zadevco je poceni in dela odlično jaz jo imam,gor mam priklopljena 2 komunikatorja in PC za Multicast tv in deluje brezhibno.
http://www.mimovrste.com/artikel/254...3208p-8-portni |
|
|
|
||
|
![]()
OK hvala vsem za odgovore, sem porihtal, 3 x tv sagem + 1 x tv pc deluje preko switcha.
|
|
|
![]() |
Značke |
koliko, komunikatorjev, vdsl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
VDSL slaba slika | tomy77 | SiOL TV | 4 | 19.10.2009 21:46 |
Na koga naj se še obrnem da bo stekla preselite VDSL priključka? | mato22 | O storitvah | 1 | 20.07.2009 13:15 |
Kako sploh prehod iz adsl v vdsl? (kakšne so omejitve razdalje) | kikus20 | Tehnična pomoč | 18 | 13.02.2009 13:05 |
Centrala, VDSL, optika | marjan jerman | Tehnična pomoč | 0 | 12.03.2008 12:45 |
Avstrija :-)) | Davor | Evropska unija | 78 | 12.01.2006 12:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:21.