|
||
|
![]()
je bilo v grčiji neka čudna jed
kaj vem kaj bilo not, nek kruh, sam čuden okus ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
prevec za nastevat
pikabu |
|
|
|
||
|
![]()
Sem zelo zbirčen. Če reč samo zgleda slabo, se je ne pritaknem
![]() |
|
|
|
||
|
![]() povkarjena goveja juha... ![]() drugač pa vampov tut vidt ne morm... ![]() ![]() Kaj bomo dobrega jedli? |
|
|
|
||
|
![]()
Po okusu ali po učinku?
Če po učinku, ko že naštevate tudi pokvarjeno hrano, sem si pred leti naredil domačo sadno kupo (z vrta, mljask) in gor sem nič hudega sluteč dal sladko smetano Lj. mlekarn (pravkar kupljeno) in lastnoročno stepeno. Naslednji dan sem imel paratifus. Potem sem zelo hitro shujšal 15 kil in bil 3 dni na infuziji na infekcijski. ![]() Toliko o najslabšem, kar sem jedel. Upam, da vam ni pokvarilo apetita. |
|
|
|
||
|
![]()
kitajska... gung xao raca.. ali nekaj takega.. totalno neprežvečljivo.. kot da bi ževečil karamelo
ena redkih stvari, po katerih me je bolel želodec... natakarica mi je ppriznala, da bi moral poleg spiti kake pol litra žganja :D ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
v Izraelu sem jedla ful velika (v enem kosu, velika kot dlan) jetra na žaru - gojijo ene križance med gosjo in raco, ki imajo velika jetra
nagnusno ![]() ![]() My name is Bond. Sadie Bond. |
|
|
|
||
|
![]()
pečenice na enem obisku, kjer jih niso dobro pripravili… vse me je minilo, ko sem v njej našla nekaj ogromnim ščetin
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ----------------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() DICKING AROUND |
||
|
Značke |
jedi, niso, všeč |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:06.