|
||
|
![]()
Goveji jezik...imam travme še iz otroštva... Brrrr....
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() A ti ne jes mesa?:O Mal pozno prasanje ( ![]() ![]() Lohk sam kako hrenovko skuham. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Da bi prov meso jedel, lahko rečem da zelo redko, v rižotki recimo, pa ribe seveda, te imam zelo rad :P . Drugače pa brez problema jem jedi, ki vsebujejo meso, oziroma katerim meso doda določen okus (ričet, segedinar, golaž s polento...) samo pri meni potem na koncu ostane prazen krožnik + vsi koščki mesa, ki so bili zraven
![]() ![]() ![]() Ej teb sem že razlagal, kako je pri meni glede pice, sam zdej ne vem a se to lahko šteje, kot da je uradno ne maram? ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Za ribe pa vuem ja!:P Isti dan, ko si bucke zacel jest. :D
Pa ne maram nic cukranega. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Emm jest ne maram sušija, pa vse te vložene paprike (bljak),
vampov in E.LECRERC! 2x sm tam jedu neki ( enkrat kanelone, ki so bili ogabni in še pico, ki mislim da sem potem bruhal) |
|
|
|
||
|
![]()
koleraba
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ribji brodet...uh
|
|
|
|
||
|
![]()
Ogabna je tud tista srova riba nevem kako ji je ime sam vem da je kot čigumi
|
|
|
|
||
|
![]()
Vec kot ocitno nisi uspel dobiti na mizo taksnega, kot je treba
![]() Brodet je fantasticna stvar. Jaz ne maram jedi, ki niso bile pripravljene po taksnih postopkih, kot je treba. Razni podplatasti zrezki so osrednji primer, pa solata ki plava v kis+olju namesto da bi naredili vinaigrette, v supermarketih pripravljeno meso za rostilj, da ne omenjam kaj vse narod pocne z rizem in testeninami ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Najbl zanč mi je rižota, jao je ***ano če se ti riž v grlu zatika ...
|
|
|
Značke |
jedi, niso, všeč |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:54.