|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
bah... premigat se da,
tud če ne laufaš okol, če se boš potrudu, boš lahk migu še bol! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Same obljube, sladke kot med
pa pride trenutek, ko ni ti za ž'vet ko si celo že plačo pognal v Lekadol pa ženski presneti ne odpravi glavobol |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (pa kaj je ta fascinacija z ženskimi glavoboli, meni tako nedoumljiva??? ![]() če za žvet ti več ni, je rešitev preprosta - v oporoki vse zapusti mi, pa bova oba prosta ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bejž, pol pa nič,
mene ne zanima takšen tič, zdej, k vem, da moram bit (ne glede na mojo rit) cozmo bejba, ful na dnar, pa za pleh mi je lohk mar, če imaš pa sam dolgove, me nauš nesu čez prag/-ove... (en ni noben ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Orel, kos al' kakadu?
kak je tič tebi pogodu? temi stežka le sledim se bojim da se izgubim Moški svet je bolj zabit šteka le okroglo rit lep nasmeh in nežen "da" pa ga že pod palcem ima ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tej tvoji modrosti ni kaj dodati,
tak brihtnega dedca se je za bati... |
|
|
|
||
|
![]()
Ne se me bati
le verjemi besedi da pazil bom... pazil ups... nekaj spodaj ni fredi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Oko orosilo se mični mladenki
od smeha ne tol'ko, kot od črtice plave na kurtz montlu odločila se deklica šparat basen izuči te, če si zaupljive narave varčnost pristaja le kaki Gorenjki... |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:42.