|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
od vsega mesa,
kar kdo mi ga da, mam rada le eno, ne kuhano, ne pečeno, tako, še živo, no... tisto je fino. melone pa tudi mi ne ponudi, a vzamem refošk, ... na, tle se rima pa le - jošk' ... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Okove odvrgla je
se strast ji budi verjetno pa kmalu se v Krki shladi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tvoje ledene besede
vir so moje bede, mi niti Krka ne pomaga, ko zadnje upanje omaga... |
|
|
|
||
|
![]()
Pravi macho je cool
da image ne pati vroč le takrat ko viroza ga uhvati Takrat pa ročico bi skrbno, nežno, ljubečo pozabi na image ko opeva ji srečo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
mačo pravi
prav zagrabi, ne blefira, in 'bena ovira ga ne premaga, pa nikol ne omaga, vsakič se še bolj potrudi (in do konca se ne utrudi)... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mowgli, Mowgli, kje si ti,
brez tebe prazen ta forum se zdi, brez tebe so plehke le rime, oh... da b' se zjokala, me prime! Pusti dopust, ženo, otroke, tukaj sem jaz! Bemtiš... no, bo kej? (No, sej če tebe res ni, lahko se kdo drug pridruži mi!) ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Evo me mene, sem že nazaj življenje spet lažje bo, skoraj kar raj sem moral malo počivat, razmišljat o sebi ker takele slave skromnost težko se ubrani A od mladičev pa nič? Dolgčas in tišina... ah, pa saj pravim, kaka je danes vsa ta mladina Lenčici naši ne nuca prazen bokal zavite muštakle pogreša in tri noge do tal ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
očitno mladiči
so, fičfiriči, čisto zanič... ti pa fejst tič! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ciju ciju ptičica peva
vau vau laje psić skoči zver odozgo zine psić, ode ptić Biser iz Alan Forda (TM) kjer kalili smo se, jaz in horda, v zgodovini, poeziji in bratskem jeziku no, zdaj sem pa tak tič, da člov'k bi ga viku ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
alan ford... še ta udarec...
ti si pa res alfa samec! dej, pobje, tu je zgled, na otip in na ogled to tapravo je meso, učite se, da tak'le bo! sej ni čudno, da raj' teta je vsaka, in da nataliteta pada izpod vseh ravni, če pa dedcev pravih ni! |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:12.