|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Spoštovani!
Že nekajkrat sem poskušal pojasniti, da je vpis naslova v Telefonski imenik, tako Mobitela, kot Telekoma, napačen. Odgovorite mi prosim, kako naj dosežem, da se ta napačen vpis popravi, saj imamo zaradi tega veliko težav, ko stranke ne najdejo sedeža organizacije. Če mi boste odgovorili, vam bom napisal vse potrebne podatke. Sedaj me zanima le, komu zaupati teževa in kdo jih bo odpravil. Lep pozdrav |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala, sem pisal in ponižno čakam na odgovor ali popravek. Imam pa zelo slabe izkušnje, saj na deset dopisov na vse mogoče strani (vse kompetentne), nisem dobil odgovora ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Aha
![]() Drugače je tudi obrazec za javljanje napak, http://forumi.siol.net/showthread.php?t=40242 samo to ste verjetno že izpolnili. Mogoče, če še pokličete na 080 30 00 (Prodaja in tehnična pomoč za Telefonski imenik Slovenije) in vprašate kaj se dogaja z vašim primerom. |
|
|
|
||
|
![]()
Kako sem nesramen. Lahko bi vas obvestil, da sem s pomočjo maila, ki ste mi ga dali vse uredil. Prijazna Liljana Jošt mi je vse uredila na TIS-u, tudi sporočila na Mobitel. Tam še niso ažurirali, vendar bodo. So obljubili. Res hvala vam za vso pomoč in lep pozdrav.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
ob priklopu in registraciji Siol Trio sem odznačil kljukico za objavo št. v tel. imeniku, pravtako ni označena na ser. straneh, vendar je številka še vedno vidna v TIS-u. Je potrebno še kaj? Prosim za informacijo. lp edit se opravičujem, da sem si sposodil tole temo |
|
|
|
||
|
![]()
Sedaj bo pa res nastala zaradi moje prošnje prava pravcata zmešnjava. Vse je urejeno, zato se zahvaljujem vsem za pomoč. In ni šlo za mojo telefonsko številko, temveč za službeno. Lep pozdrav vsem
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
![]() |
Značke |
imenik, napačen, telefonki, telefonski imenik, vpis |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:07.