|
||
|
![]()
Zapišite oskarjevske namige ali šepetanja, ki jih slišite po forumih oz. po ogledanih filmih, za katere vi mislite, da imajo šanse. Pa začnimo...
Movie: Babel The Good Shepherd Breaking And Entering Flags of Our Fathers Goya's Ghost Režija: Robert De Niro (The Good Shepherd) Clint Eastwood (Flags of Our Fathers) Emilio Estevez (Bobby) Bill Condon (Dreamgirls) Martin Scorsese (The Departed) Igralec: Jared Leto (The Last Chapter) Matt Damon (The Good Shepherd) Will Smith (Pursuit For Happiness) Forest Whitaker (The Last King of Scotland) Sean Penn (All The King's Men) Igralka: Meryl Streep (Devil Wears Prada) Helen Mirren (The Queen) Naomi Watts (The Painted Veil) Annette Benning (Running With Scissors) Kate Winslet (Little Children) Str. igralec: Albert Finney (A Good Year) Brad Pitt (Babel) Don Cheadle (Empty City) Robert De Niro (The Good Shepherd) Paul Bettany (Da Vinci Code) Str. igralka: Jennifer Connelly (Little Children) Maggie Gyllenhaal (Stranger Than Fiction) Ellen Burstyn (The Fountain) Angelina Jolie (The Good Shepherd) Maria Bello (Thank You For Smoking) To naj bi bili najpogosteje omenjani, itak pa se bo kak še kasneje vrinil v igro. Upam, da je Iri zadovoljna... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Iri je očarana nad tako veliko izbiro in natančnostjo
![]() Jst sem zaenkrat "sigurna" samo za Whitakerja in Penna ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
U matr, a že pri oskarjih smo :D :D
![]() Ma... jst (še vedno upajoči navijač Scorseseja) stavim na Scorseseja. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ma jebeš podarjene oskarje, oskarji morajo biti zasluženi!
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
no no, sej si ga bo zaslužil. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Will Smith??????
|
|
|
|
||
|
![]()
Will Smith, ja. Za Pursuit For Happiness, drama. V vlogi njegovega sina nastopa njegov sin Jaden Smith. Sej je bil nominiran že za Alija! Looks promissing...
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
You read my mind :D :D :D |
||
|
|
||
|
![]()
Ah dejte no... Al pa Robin Williams za katerokol vlogo...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
uuuuuhuhuhuuuu perjatu.....
Patch Adams Good Will Hunting The Fisher King Awakenings Dead Poets Society Good Morning, Vietnam .... pa priznam, da njegovih filmov nisem veliko videl... |
|
|
Značke |
2007, nagrade, oskarji, ostale |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:44.