|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() ![]() Citat:
![]() tole je izjava z njene strani, ki jo verjetno piše njen Miha PRIHAJA NOVA POLETNA USPEŠNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAV V TEH DNEH SAŠA PREBIJE VEČINO ČASA V STUDIU, KJER NASTAJA ČUSTVENA, STRASTNA IN SONČNA NOVA PESEM Z NASLOVOM "NE GREM NA KOLENA". PESEM JE, KOT SMO PRI SAŠI ŽE VAJENI, PONOVNO POPOLNO PRESENEČENJE, SAJ SE STILSKO ŽE SPET ZELO RAZLIKUJE OD PRETEKLIH USPEŠNIC. TOKRAT JE POVSEM AKUSTIČNA, BREZ ELEKTRONSKIH INŠTRUMENTOV IN MORDA PRAV ZARADI TEGA SKRIVA V SEBI NEKO POSEBNO ENERGIJO. TUDI MI ŽE KOMAJ ČAKAMO, DA JO SLIŠIMO! pa sej se ne gre zato, gre se zato, da se ma za pevko, pa sploh nima glasu, pa ne govorim tega brezveze, sem jo imela "čast" že trikrat na playback polsušat, ko je krulila zraven čist mimo.... vglavnem...baba je zame podn...in naj ne govori, da ustvarja, ker prepisuje....in naj ne poje, da ne bo šla na kolena, v videospotu se pa meče po podu "like theres no tomorow":D |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
čak, ti pošljem link:D:D:D:Din se prepričaj http://www.sasalendero.com/html/domov.php mislim s tem zaključujem svojo debato o njej....ker mi res ni za debatirat in zagovarjat dejstva, da ne zna pet....jz jo ne maram.vsakmu svoje ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
dvomim....jz sem šla na zaključek ene firme prejšn tedn in je bila gost presenečenja:D:D:D:D:juhu
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
2007, ema |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Oskarji 2007 & ostale nagrade | D' Andre | Filmi | 267 | 03.03.2007 10:55 |
Nič ne bo s Šengenom 2007 | Knez | Evropska unija | 6 | 12.09.2006 18:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:06.