|
||
|
![]()
dejmo, tiha, dejmo, tiha!
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vsakdo se lahko že gre hotelirja, gostilničarja, karkoli...
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Nattka ojla!
![]() Nisem taprava za natege, ne prebavljam gojufije, izkoriščanja folka, krivic itd., torej so napačno našli za nategnt. Za grožnje pa sploh. ![]() Vsekakor boste obveščeni o poteku. In hvala za nasvet, tud če ga ne bom upoštevala. @Lenček; matr se vsi ponujate za fajt, mam že celo vojsko za sabo. Tud vojske ne bom rabila, hvala! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
karkoli se odločiš, imaš mojo moralno podporo ...
![]() za fajt se ne ponujam ... ker vas je že zadost ... pa še nohte mam na frišen zmanikirane ... ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Še danes pa, ko gremo praznovat obletnice ali rojstne dneve, to naredimo le na kmečkem turizmu, ki je preverjeno dober, kvaliteten, čeprav zadnje čase že malce dražji s ceno, pa vseeno, precej manj kot v katerem koli hotelu. Pač nismo nikoli, niti v službi dali na prestiž, ampak na že preverjeno domačnost, prijaznost in tudi kvalitetno hrano, na kmečkem turizmu, tam kjer so res s srcem v tem poslu, pa tudi domačo, veliko kvalitetnejšo hrano, pa kljub temu kar nekaj cenejšo. Pa še odnos domačih je ponavadi bolj domač. Tako, da po moji misli, je hotel pač hotel. Vendar se nikakor ne strinjam, če ste se pač odločili za hotel, da je to prav kar ste doživeli. Če ste se pred odločitvijo dobro dogovorili, bi moral dogovor tudi držati. Samo danes je morale vedno manj in je v ospredju le dohodek. Ta pa je nasproten od uporabnikov storitev. Vsekakor grenka izkušnja poleg pa še dokaj draga. In glede na dogovor, če ni bil uresničen, ti dam prav da se ne pustiš kar tako odpikati, vendar ne upam, na kako ugodno rešitev, posebej še, če imajo dovolj prometa. Vem pa da je zadeva še hujša, če si bila organizator, pa se je vse skupaj sfižilo. To vsakega še bolj pogreje in želi zadeve urediti, vprašanje pa je, na kako trdo glavo naleti pri poračunu. Najboljše bi bilo plačati le del računa, potem pa se za ostali del pogajati, ampak kaj, ko človek takrat ne pričakuje, da se njemu lahko pripeti kaj takega. Pač malce dražja šola za naprej. |
||
|
|
||
|
![]()
Se strinjam. Sicer pa ne vem zakaj je Silwnce rinila v hotel? Ona tako in tako propagira lazenje po skalah in zdravo prehrano. A so mel v hotelu kakšno hudo plezalno steno?
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ej silence, nije žvaka za seljaka. |
||
|
|
||
|
![]()
pa zihr si spet v moškem spolu govorila...
|
|
|
|
||
|
![]()
Vsemogočni, predraga šola pač. Tazga dreka ne vidiš vsak dan! Mi je žal, res, iz dna srca, da sem mravljice tja peljala. Očitno je njihov problem, da nismo dost spili. Tankal se je pa točen pir u 2 dcl kozarcih ali pa u flašah 0,33l - da se ja težje šteje. Ma loleki, mi se ga nismo prišli napiti!!
Softč ![]() Hrastulja moja preljuba; seljak, hribovc ipd. zame nikol ni bila žaljivka! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
10 minut iz Lublane je tolk dobrih lokalov in placov, da skor ne morem verjet, da si ravn tega inkriminiranga zbrala. Gvišen si škrta pa si padla na njihov mamac z nizkimi cenami. Poslovna srečnja se delajo drugače. Ne pa tako kot to počneš ti. Jaz sem bil nazadnje v Dragočajni. Matr sem-smo se mel ko carji. Za organizirane s(vine)kupine majo pa popust.
![]() ![]() |
|
|
Značke |
ambient, bruh, domŽale, hotel |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:02.