|
||
|
![]()
Trenutno imam hitrost 1M/256. Rad bi to hitrost dvignil na 5/5. Po postopku na siolovi strani deluje vse v redu,do zadne potrditve,potem pa dobim obvestilo "Trenutno ne morete oddati spremembe." Po klicu na Vašo številko, mi operaterka vstrajno zatrjuje, da imajo težave na na svoji strani. Vse lepo in prav, če se te težave ne bi vlekle že 1 mesec, toliko časa že poskušam dvigniti hitrost. Prosim, da mi svetujete, kaj naj naredim, da dobim želeno hitrost. Enostavno ne morem verjeti, da ne morete odpravit "Težavico" v nekem razumnem času. Za pomoč se vam lepo zahvaljujem.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ni od 8. maja ampak vseeno. Težave so bile samo v določenih primerih, ko ste že bili na novi TK shemi in ste želeli točno določeno spremembo.
Prosim preverite če je sedaj v redu in mi javite, če bodo še kake težave. lp, storz |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala! Sedaj je naročilo šlo v redu naprej.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jas pa imam problem.
Trenutno imam povezavo 1024/256, vendar hočem povečati na 4M. Situacija je taka, da v našem kraju ni več možno dodati ADSL uporabnikov. Klical pa sem na siol, kjer so mi rekli, da pa se hitrost da povečati. Zato sem 13. julija dal na internetu zahtevo za povečanje hitrosti. Kasneje sem po mailu vprašal kako dolgo traja da mi povečajo hitrost, odgovorili pa so mi: Hitrost je spremenjena v pribljižno 5 delovnih dneh. V vašem primeru smo 16.7.2007 prejeli zavrnjeno zahtevo za dvig hitrosti na 4M, saj linija nadgradnje žal ne omogoča. Modem se na želeno hitrost ne sinhornizira. Kaj zdaj to pomeni? |
|
|
|
||
|
![]()
Da boš še naprej živel z 1Mbps.
|
|
|
![]() |
Značke |
hitrosti, sprememba |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nadgradnja hitrosti | sr@nje | O storitvah | 52 | 04.04.2009 17:23 |
Menjava hitrosti na novi Telekomovi shemi - KOLIKO CASA??? | pskrlj | Tehnična pomoč | 3 | 01.07.2007 11:02 |
Hitrosti med 4 in 10 mbit | gregc | O storitvah | 3 | 13.05.2007 08:34 |
Povišanje hitrosti? | japke | O storitvah | 1 | 20.04.2007 11:58 |
Sprememba hitrosti. | danijel2 | Tehnična pomoč | 5 | 19.11.2006 19:30 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:36.