|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
v petek 8.1.2016 so mi priklopili t2, telekom je pa izklopil storitve isti dan
drugi dan sem nesel opremo nazaj v center v Celju, dobil potrdilo, da so obveznosti poravnane in to je to vceraj dobim posto od telekoma, da so po pregledu ugotovili, da se nisem vrnil opreme in da imam 8 dni casa, da vrnem ali pa bo nekaj cez 60eur za placat datum je bil 11.1.2016 na obvestilu, 13.1.2016 sem pa odprl posto in prebral opravljajo dobro delo in se jim zahvaljujem,da skrbijo za zivce svojih narocnikov, samo tako naprej |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vsak pač išče svoje. Kar je za nekoga nekje nesprejemljivo je za nekoga drugega prednost.. In prav je tako ,še premalo je izbire. Trenutno je pač tam našel zase boljše pogoje in ponudbo ... Tako bi moralo storiti več uporabnikov. Bi se začele dogajati boljše ugodnosti za obstoječe uporabnike. Sedaj je pa še ta odstotek ljudi ki menjajo tako majhen da se nihče ne obremenjuje s tem. Če pa se vrne je to zopet njegova odločitev ,z njegovim denarjem. lp |
||
|
|
||
|
![]()
tako je
ce ne bi imel t2 25% popusta za dve leti na osnovno narocnino se mi ne bi splacalo, saj pride potem drazje od modrega paketa, ce bi hotel imeti podobno tv shemo in casovni zamik tako sem pa dobil ogromno za ceno 30eur na mesec pravzaprvav sem si zelel samo internet, vsaj 20/20 hitrost, ampak telekom ima solo storitve precej drage na t2 pa za 23eur dobis 10/10 ali za 30eur 100/10 hitrost potem so uletel s to akcijo za nove narocnike in zakaj ne bi vzel vse to za isto ceno kot pride samo internet treba nase gledat in ne na ponudnike, oni naj skrbijo, da bo folk zadovoljen, jaz sem bil cajt je da se znizuje stroske in tu telekom fali na celi crti, pac take cene ima |
|
|
|
||
|
![]()
ja normalno, da si vsak izbere kar mu najbolj odgovarja, nič slabega nisem mislil s tem, ko je gorann3 šel na t2. Bom pa vesel, če bo čez kakšno leto opisal svojo izkušnjo o t2. Na prvo žogo hvalit oh in sploh o t2, to pa pač ne gre. Vsaka konkurenca je dobrodošla, ampak za moje zahteve je trenutno Telekom najbolj ugoden.
|
|
|
|
||
|
![]()
itak gre vse preko telekomove optike
zaenkrat net doseze 190mbit+, televizija je super, zazene se skoraj instantno, prej mi siol box rabil pol minute da je prikazal sliko casovni zamik je precej boljsi pri t2, hdji so lepi, ni razlik glede na telekom dva stbja v uporabi, oba hd zaenkrat dela kot mora, ce je pa se 27eur ceneje kot telekom na mesec res ne vidim razloga da ne bi probal kot sem rekel prej, gre se mi da znizam stroske in 27eur manj na mesec je 324eur letno, vsaj prvo leto in sem se ne boljsem-hitrejsi net,se 200enot mobilne telefonije v telekom omrezju lahk porabim vsak mesec |
|
|
|
||
|
![]()
Samo če imaš za 30€ paket t4 giga imaš programsko shemo S kar je praktično nič brez Hd jev razen Slo1 in 2.
|
|
|
|
||
|
![]()
imam se xl hd za eno leto s casovnim zamikom
preko petrolovih tock sem dobil |
|
|
|
||
|
![]()
Če avto vsako leto zavaruješ pri drugi zavarovalnici, prav tako dobiš ugodnosti. Verjamem, da je enostavno menjati operaterja na optiki, vsaj pri nas pa so kljub zelo "hitri" bakreni povezavi za VDSL2 potrebna še neka preklapljanja v najbližji razvodni omarici. Tudi sam sem razmišljal o T2, samo ko sem seštel vse njihove dodatke oz. doplačila za enako ponudbo, pa še tri TV-je rabimo, je prišlo približno enako. Svoje pri ceni pa vsekakor naredijo ti popusti za nove naročnike. Sam bom počakal, da nekoč Gratel po že narejeni kanalizaciji napelje še optiko.
|
|
|
![]() |
Značke |
grajanja, pohvala, samo, telekomu |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Še dobro, da je samo promocijsko obdobje... | Kaya | SiOL TV | 2 | 19.03.2007 00:00 |
ga samo pogrešam ali je to ljubezen? | foninamchara | Ljubezen in spolnost | 22 | 11.03.2007 10:18 |
Stari znanci policije (Casiraghi) | yamamoto | Slovenija | 79 | 26.02.2007 08:56 |
Verjeti ali (z)Vedeti | galeb | Religija in filozofija | 218 | 25.12.2006 19:50 |
SiOL TV samo na 1x | cyber | SiOL TV | 10 | 13.09.2006 13:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:04.