|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Nikakor se ne da gledati programe, zmrznjena slika, pojavljajo se zeleni kvadratki ali pa je cela slika popačena. Tako, da je slabša slika, časovno več, kakor dobra slika.
Na lastne oči sem videl, najmanj petim uporabnikom Siol boxa, da imajo podobne težave. Najmanj petim pa sem se pogovarjal glede delovanja in imajo podobne težave. Smatramo, da je težava "globalna". Ali se kaj dela na tem? Ker na optiki OŠO Semič, ne moremo gledati TV! |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, če mi preko ZS zaupate vaše uporabniške podatke (tudi če imate mogoče še podatke od drugih uporabnikov s težavami), ne pozabite pripisati tudi kontaktnih podatkov.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Se izvajajo kašna dela? Kajti zdaj je mrk, seveda ne samo pri meni
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozabil sem omeniti, kdo je priklopljen na Amis mu dela odlično TV.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
OK. Dobil sem SMS, da je napaka odpravljena, je pa še slabše, prej sem imel vsaj kockasto sliko, zdaj je pa popolnoma tema. In tako imajo vsi. Bo to kdaj delalo ali ne?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Tritelovi tehniki so sporočili, da je bila napaka odpravljena. Prosim, če preverite delovanje in nam sporočite v primeru morebitnih težav. Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Dela!
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Drugač je pa kolega tudi na OŠO optiki v Semiču, ampak je pri Amisu. Pa pravi, da je imel iste težave...
|
|
|
![]() |
Značke |
box, deluje, optiki, oŠo, pravilno, semič, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
NOKIA SIOL KOMUNIKATOR VoIP NASTAVITVE | jrobic | SiOL Komunikator | 32 | 22.01.2011 22:53 |
Siol Tv še Vedno Ne Dela Pravilno | moglasi | Tehnična pomoč | 9 | 09.09.2006 08:06 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:36.