|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Sem čisto presrečna, ker sem si danes kupila kar dve.
Tom Waits - Slaba jetra in strto srce Andrej Rozman - Roza - Je že vredu mama Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
||
|
![]()
Kemija, splošni priročnik - Tehniška založba Slovenije
___________________________________ Vem, da nič ne vem! Eni niti tega ne vejo! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
studijska:
words galore - aspects of general slovenian-english contrastive lexicology ![]() za prosti cas: the roald dahl treasury ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Nazadnje sem kupila Off the Magazine Street od Ronalda Everetta Cappsa. ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
||
|
![]()
Trilogijo od Pullmana:
- Severni sij - Pretanjeni nož - Jantarni daljnogled ![]() ![]() Where do we go nobody knows I've gotta say I'm on my way, down God give me style and give me grace God put a smile upon my face |
|
|
|
||
|
![]() Souad: Živa zažgana ma sej kr vsak mesec kej kupim... ![]() Kaj bomo dobrega jedli? |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz tudi. 'Komu zvoni', jokal sem od sreče.
[} ![]() ******************************** When you go down, you go down with me! |
|
|
|
||
|
![]()
jst si pa ne kupujem knjig ke so predrage, razn če niso predrage. nazadnje sem si natisnil in zvezal Lord of Light od Rogerja Zelaznija
![]() "Ecosystem failing. Need ride off this rock. Pick up at Long 14e3365, Lat 46n2425, Earth."
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
DOS za telebane........brez heca.............nostalgija
![]() Živeti je nevarno. Vsako življenje se konča s smrtjo. |
|
|
Značke |
knjiga, kupili, ste, zadnja |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:45.