|
||
|
![]()
to niti pošten spam ni, kaj šele kaj konkretnega
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ni to spam šunka.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ok šalo na stran dragi moji. Zdaj gre tako!
Datum; Nedelja 7.jun 2009 država; Republika Slovenija okrožje: Dolenska kraj; reka Krka čas; 5:30 pevci; pevski zbor lastna grla jedci; vsi mi kultura; dokler se bo dalo odnosi; Angelski vozila; po možnosti Hot Rod, helikopterji (prosim ne z vojaškimi),bicikli, pešfut obleka; primerna okolju (moški kravate, bela srajca, ni potreben smoking, ženske krila, enobarvni del zgornjega dela telesa, aspirine, vložki, otroci hard rock oblečeni) prehrana; mučos feferonas z ćevepćići, brezalkoholne pijače, čebulas, zenf, chili, fižolas ala penjas, ostalas pajačas (mleko, jogurti, kislo mleko), paprikas, paradajzas, kumaras, jagenjček... itd, itn... udobje; Mizas mit stoli, deke, "šatorsko krilo iz JNA", blazinice za zadnjice das is ales majn kinderi. mejket or els...! |
|
|
|
||
|
![]()
de best! jst sem za, imam samo pripombe glede hrane, ker mi zveni sumljivo...
![]() kdo organizira? da prijavim dve do tri požrešne osebe ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne znam pet pa nimam kravate.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Organizacija (upam da ne bo moja komplet) A za požrešne kajne problem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Povej mi tovariš katero barvo želiš... (od srca ti priporočam živo rdečo a na koncu znak ta pravi srp in kladivo ki se križata)
A za pet tovariš, si skriti talent (ki ga še nisi odkril) tako da nebova imela problemeov. Midva skupaj bo zvenelo kakor tisoč vojakov ki korakajo na po promenadi ob parlamentu. NE BOJ SE TOVARIŠ ! |
|
|
|
||
|
![]()
Aja še to pomembno sporočilo Vam, ki tako skrbno gledate naše poste.
Dragi in zelo spoštovani Administratorji. Ker še ne vemo ali se administratorji poznate z uporabniki tega Foruma in med seboj itak ne, ste vi zelo na veliko in z spoštovanjem povabljeni na piknik. ps. povej te mi kakšno nijanso rdeče preproge si želite? Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Bordo rdečo, 2,5 centimetra debel žamet, 1,5 metra široko in 15 metrov dolgo... prav tako tapicirane stole in pa služinčat ki nas bo pedenala od spredaj in zadaj... posebne zahteve glede pijače: tole vino pijemo... najmanj zaboj in pol... Hrana, ... čevapčiči in puran ter škampi ... aja pa obvezno belugin kaviar pol kilograma bo dovolj
![]() --------------- No tole zgoraj je bila šala ![]() Hvala za povabilo, mislim pa da nas ne bo... imejte se kar se da luštno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
druženje, vabilo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Priporočam & Vabila na prireditve | Matilda | Kultura in literarni kotiček | 155 | 20.06.2012 18:15 |
§ Torrent strani in ostalo kar se tiče torrentov | weha | Računalništvo in internet | 488 | 11.11.2010 10:35 |
pomoč, učim se ... | St.Jimmy | Izobraževanje in šola | 86 | 25.04.2008 20:56 |
Vabilo na zlato poroko...na pomoč!!! | BettyLu | Dom in družina | 5 | 18.08.2006 23:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:32.