|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Včeraj sem vklopil SAGEM-a in me ni več vprašal za izbiro med siol tv in siol tv+ je enostavno preklopil na siol tv+.
Poskusil sem tudi izklopiti iz elektirke za več časa pa ni pomagalo. Amino na drugem kanalu pa dela brez problama siol tv. Kakšne ideja? ![]() Sicer ne bi delal probleme ampak, glede na to, da ne moreš zamenjat številke kanalov na siol tv+ in tudi hitri dostop po zvrsteh programov ni omogočen je uporabnost siol tv+ tako tako. |
|
|
|
||
|
![]()
Vmesnik SiOL TV je na voljo le naročnikom, ki so naročniško razmerje sklenili pred 31.8.2008.
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Naročniško razmerje sem sklenil avgusta 2008 torej mislim, da to ni problem. Poleg tega sem uporabljal nemoteno siol tv do 18.11.08 od včeraj pa ne več.
Sicer pa če se misli ukinit izbiro bi mogoče lepo vsaj en mail poslat z obvestilom. |
|
|
|
||
|
![]()
Od Telekoma in Siola druzga obvestila kot položnice ne boš dobil... itaq majo preveč dela sami sabo, da bi še za informiranost svojih uporabnikov skrbel...
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi lahko kdo pove, zakaj se vztraja na ukinjanju navadnega vmesnika navkljub množičnim protestom uporabnikov (oz. plačnikov). Zakaj je edini navedeni razlog, da + omogoča več možnosti? Zakaj uporabniki ne smemo sami odločiti ali želimo več možnosti z neuporabnim vmesnikom ali pa manj možnosti z zadovoljivim vmesnikom?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Zakaj pa nebi potem pustili starega vmesnika vsaj nam z polnim Siol TV paketom?
|
|
|
|
||
|
![]()
Glede tega siol tv+ še eno vprašanje.
Kam je šel končat radio kanal RADIO 1. Na siol tv je mislim kanal 308 na siol tv+ tega radijskega programa ni. Kako to??? |
|
|
|
||
|
![]()
Radio 1 na plus-u je na 307... Ime imamo narobe napisano. Bomo popravili....
lp |
|
|
![]() |
Značke |
izbire, siol, ukinitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ukinitev računa SIOL Plac | gombi | SiOL PlaC | 2 | 21.10.2008 14:17 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:11.