|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
lp
imam služben email in računalnik na katerem ni nobenih virusov ali drugih zadev. težava se mi pojavlja pri pošiljanju emailov, katere mi noče poslat preko odjemalca emailov. nekaj časa sem zadevo reševal s tem, da sem resetiral modem, da je pridobil drug ip in po možnosti ni bil na črni listi. Na siol pomoči so mi dejali da nisem na črni listi in da bi moglo vse delovat, vendar mi naslednje sporočilo daje vedeti da temu ni tako... očitno ima siol en kup ip-jev kateri so blokirani in na black listi.... sporočilo outloka... Opravilo »email - pošiljanje« je sporočilo napako (0x800CCC6F): »Strežnik za odhodno pošto (SMTP) je sporočil notranjo napako. Če boste še naprej dobivali to sporočilo, se obrnite na skrbnika strežnika ali ponudnika internetnih storitev (ISP). Strežnik je odgovoril: 554 Mail from **.**.83.84 refused, see RBL server dnsbl.njabl.org« spletna stran http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx mi javlja da sem na black listi ![]() Prosim če se to uredi, saj nisem na nikakršni črni listi... |
|
|
|
||
|
![]()
Očitno je računalnik okužen, če kljub menjavi IPjev le-ti hitro pridejo na spam liste. Preveril sem tudi svoj IP pa še par drugih in edina, ki se ponavljata, sta Spamhaus-ZEN in UCEPROTECTL3, ki blokirata širše (ne samo posameznega IPja). Očitno je virus/trojanec/itd dobro skrit.
|
|
|
|
||
|
![]()
Dobro bi bilo, če bi Siol (tako kot prenekateri drugi ISP) blokiral dinamičnim IPjem vrata 25, razen za svoj poštni strežnik (mail.siol.net)
lp |
|
|
|
||
|
![]()
imam nod antivirus bussines kateri se mi vsak dan posodablja... zanimivo ko sem na novo inštaliral windowse sem ga priklopil gor in zadeva ne špila... ne vem res ne vem kako to da ne morem pošiljat...sedaj sem imel 14dni mir včeraj pa je spet pričel zafrkavat...
|
|
|
![]() |
Značke |
blokiran, emailov, imam, pošiljanjem, težava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težava s pingom | Gregat | Tehnična pomoč | 16 | 05.11.2008 16:19 |
Težava s hitrostjo | Rene Kotnik | Tehnična pomoč | 5 | 01.07.2007 10:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:28.