|
||
|
![]()
In ste jo sam enkrat oz parkrat poslušali in vam je bilo ža vsakega tolarja ki ste ga porabili za ta nakup!
katera je bila: moj je skor gotovo: Šaban -ciganska pijanica muska spoh ni slaba, ampak dat skor 3 jurje (že par let nazaj) za cigansko musko mi še sedaj ne da miro in se mi jih zdi škoda Die Hard |
|
|
|
||
|
![]()
Šaban je cool, lahko mi ga podariš.
![]() Sama nisem nikoli kupila nečesa, kar bi poslušala samo enkrat - sem vedela, kaj kupujem... Tukaj domuje voda. Moker sem od tebe. Jaz sem tvoja ženska. Ti si svoja ženska Morava se ločiti. (To je koristen izum) |
|
|
|
||
|
![]()
naj mi feni oprostijo, ampak dream theater images and words sem enkrat poslusu prve tri komade in ga podaril naprej.
+ tommy, sicer rock opera od the who, broadway verzija, za katero sem kolegu castu big maca da ga je od mene uzel. :D sicer je pa verzija od the who - v zivo sploh, alipa filmska verzija neki najboljsga zame kar se muske tice. __________________________________________________ ________________________ organiziran ogled koncerta Phila Collinsa 27.10.2005 v Zagrebu! ![]() Concert Freak - www.koncerti.net |
|
|
|
||
|
![]()
sem si bolj zapomnila tista redka presenečenja, ko nekaj kupuješ na blef in potem poslušaš zadevo kar nekaj časa, preden se je "naveličaš". se ne spomnim kakšnih hudih razočaranj.
![]() Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
[quote]Originalna objava Filistejka
Šaban je cool, lahko mi ga podariš. ![]() Sama nisem nikoli kupila nečesa, kar bi poslušala samo enkrat - sem vedela, kaj kupujem... Tukaj domuje voda. Moker sem od tebe. Jaz sem tvoja ženska. Ti si svoja ženska Morava se ločiti. (To je koristen izum) [/quote ma res bi ga komu dal pijana ciganski kralj je naslov Die Hard |
|
|
|
||
|
![]()
Take napake si nisem privoščil.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kupujem samo tiste cdje, za katere VEM, da so vredni mojega denarja.
I don't believe in love. I belive in ****ing. It's honest. It's efficient.
You get in and out with a maximum of pleasure and a minimum of bullshit. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
__________________________________________________ ___________________ A MAN IS THE LESS LIKELY TO BECOME GREAT THE MORE HE IS DOMINATED BY REASON: FEW CAN ACHIEVE GREATNESS, AND NONE IN ART, IF THEY ARE NOT DOMINATED BY ILLUSION |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
![]() I don't believe in love. I belive in ****ing. It's honest. It's efficient.
You get in and out with a maximum of pleasure and a minimum of bullshit. |
|||
|
|
||
|
![]()
No, jaz te ne bom izdal.
![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ___________________ A MAN IS THE LESS LIKELY TO BECOME GREAT THE MORE HE IS DOMINATED BY REASON: FEW CAN ACHIEVE GREATNESS, AND NONE IN ART, IF THEY ARE NOT DOMINATED BY ILLUSION |
|
|
Značke |
kaseta, kupili, najslabŠi, ste |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:52.