|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
... sicer bi bila že ob kar precej žetonov. Pa da ne boste mislili, da sem si že uspela ogledati kak film. Nope!
![]() Ne vem no, tale vmesnik mi ni in ni všeč. Ko (počaaaaasi) priklikam do željenega filma, najprej neuspešno stiskam OK - zgodi se nič! Potem mi ga 1x le uspe izbrati in klikniti Ogled .... in dobim samo črn zaslon. Čakam, čakam.... nič! Grem ven in mi napiše, da je shranil v video vsebinah. Ok, grem tja in vidim da je isti film napisan x-krat (očitno je tisto klikanje le imelo nek efekt - le jaz ga nisem videla). Izberem enega od x-istih filmov, kliknem da bi si ga rada ogledala in spet dobim samo črn zaslon..... |
|
|
|
||
|
![]()
Ce si iz obmocja Ljubljane in si poskusala vceraj je razumljivo, namrec vceraj je bil ocitno sistem preobremenjen, TV je pri nas kockala kot nora (do zdaj nikoli v 3 mesecih). Jaz sem si film uspesno ogledal prvi dan ko so startali (1.3.).
|
|
|
|
||
|
![]()
No bo mo vidli v kratkem, saj še vedno čakam PRAVI vmesnik za
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
dobro, obdobje, promocijsko, samo, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
pasji nasveti ... | Štrudl | Živalski svet | 387 | 18.03.2012 16:02 |
Ali je Bog ali ga ni? | legenda | Religija in filozofija | 1360 | 08.02.2007 10:23 |
Verjeti ali (z)Vedeti | galeb | Religija in filozofija | 218 | 25.12.2006 19:50 |
SiOL TV samo na 1x | cyber | SiOL TV | 10 | 13.09.2006 13:34 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:05.