|
||
|
![]()
tudi jaz sem bil zavedan ne zanima kako prideš do poslušanja pogovora.ker me je operatorka isto nategnila.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja reklamiraj račun in zahtevaj poslušanje, če ne bodo hoteli imaš Zavod za varstvo potrošnikov in druge inšpekcije, ki se veselijo, ko veliki zavajajo kupce/uporabnike.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa reklamacija naj bo poslana priporočeno s povratnico, po faxu (shrani potrdilo o poslanem faxu) in še na info@ pošlji, en bo že dobil, sicer se rado kaj zgubi in dobi še opomin + obresti.
|
|
|
|
||
|
![]()
ali apek tudi lahko kaj ukrepa.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne verjamem, ker APEK ima drugo vlogo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz nisem po bitki general napisal sem pa tisto kar je res.Kar se tiče obnašanja me pa ni treba učiti pameten sem pa tak da okoli tega ne imej skrbi.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vse kar lahko storite kateri ste bili takorekoč kot sami pravite nategnjeni ,da greste v najbližji telekom in podate oziroma poveste kaj se je naredilo ter zahtevate kar ste vi zahtevali in tako naj oni ukrepajo naorej s svojimi operaterji ter operaterkami.To pa lahko traja je pa res da ni pošteno kar se je dogodilo. |
||
|
![]() |
Značke |
naročnikov, zavajanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, nasveti,potopisi + opozorila za popotnike + iščem sopotnike ... | Girl16 | Potovanja | 362 | 18.09.2016 20:51 |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Zavajanje SiOla | marhyo | O storitvah | 15 | 20.06.2007 23:02 |
Siol TV - zavajanje | rav | SiOL TV | 12 | 04.04.2007 10:52 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:38.