|
SiOL PlaC SiOL PlaC je najenostavnejši način za shranjevanje in izmenjavo glasbe, fotografij, videoposnetkov in ostalih datotek, ki jih kadarkoli lahko delite ali menjate s svojo družino, prijatelji in znanci. Svoje medijske datoteke lahko gledate in poslušate v spletnem brskalniku – kjerkoli in kadarkoli. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Urejeno.
Poskusi še enkrat. |
|
|
|
||
|
![]()
vse super in vse 5 ... ampak da podpore za x64 OS ni ... zdaj v tem času, ko že ptički na vejah pojejo o 64 bitni tehonologiji .... to ni res ... proaktivnost pa taka ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Mah ce niso sposobni isntallera spisat da obide version check kot sinhro zmore. jaz bom tak odpovedo siol plac ker mi je neuporaben ce nima diska za 64bit. Reje par kanalov vec za to ceno. Samo backup slik se mroam anret pa bo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja v Moj Siol se lahko prijavim normalno, poskusil sem celo nastaviti enako geslo za moj siol, kot ga imam za servisne strani, vendar seveda to nima učinka. Lahko, da ga moti to da nimam enake e-pošte za račun na servisnih straneh, kot imam za Siol Plac?
|
|
|
|
||
|
![]()
Posredujte uporabniško ime na ZS, da preverimo.
|
|
|
|
||
|
![]()
ZS s podatki sem poslal že pred 5 dnevi, je kaj narobe?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če ne deluje, mora izpisati neko napako. Lahko preveriš? |
||
|
|
|||
|
![]()
Napiše:
Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Hvala.
Javi tole napako agantom na ZS skupaj z uporabniškim imenom. Če se ti mudi pa lahko tudi meni. Bomo uredili. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem javil tehnični pomoči in tudi že dobil odgovor, da bom obveščen, ko bo problem rešen. Hvala!
LP, Jernej |
|
|
![]() |
Značke |
napake, plac, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL PlaC | Forenzik | SiOL PlaC | 21 | 26.07.2008 15:43 |
SiOL PlaC 1 GB - brezplačno za vse naročnike SiOL interneta. | admin | SiOL PlaC | 0 | 19.06.2008 11:22 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:42.