|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ahaaa...pri meni je kar fejst zadel, samo bi lahko blo tud kaj o pozitivnih straneh
|
|
|
|
||
|
![]()
Men gre pa na živce kr pr "mojmu znaku" zmer same diktatorje omenjajo kot znane osebnosti...
Recmo Husein, pa Hitler pa Tito ... Pa sploh nismo taki :-P Pogrešam pozitivnost :-) |
|
|
|
||
|
![]()
tale horoskop sm je že kšn let al pa dve nazaj dubla....v angleščini....in ni od mete malus čirulačarula tole
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sicer pa se mi zdi, da to res ni lih slog pisanja Mete Malus ![]() A pa tuki kdo verjame v horoskope? :question: |
||
|
|
||
|
![]()
Vrjamem glih ne, sem pa pozoren na kake malenkosti, recimo, večja previdnost na cesti, itd. sevede pa vsakemu tut ni za vrjet.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
A ni to mal presplošno... ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
:LOL: par stvari pa res štima.... pa ne samo za mene....
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
wtf?? kero drevo je sploh nešplja
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Grm (dober okus) – hladna lepota, skrbijo za svoj izgled in kondicijo, dober okus, niso egoisti, svoje življenje naredijo čimbolj prijetno, živijo disciplinirano življenje, od partnerja zahtevajo priznanje in prijateljstvo, sanjajo o neobičajnih ljubimcih, redko so zadovoljni s svojimi občutki, ne verjamejo skoraj nikomur, vedno so nesigurni v svoje odločitve, zelo občutljivi. (bush)
če ni to slučaj :D :D |
|
|
Značke |
drugače, horoskop, malo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:32.