|
Gastronomija hrana in pijača, kuharski recepti, nasveti... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hm... Nisem siguren, ampak zdi se mi, da sem nekoc videl zmrznjene zakle ledu (na kile) v nekem supermarketu. Lahko pa gres v kaksen kafic in vprasas, od kje ga oni dobijo. Ce ga delajo sami, potem se probaj zment, ce bi ga lahko enkrat naredili se tebi (odvisno pac, kolk rabis). Ce nocjo dat, imas se vedno par sto drugih kaficev, kjer lahko vprasas isto
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst sem ga zmeraj brez problema dobil v McDonaldsu (20 litersko vrečo, lahko bi ga dobil tudi več)
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Probi kje, kjer imajo večje zamrzovalne skrinje, kake hladilnce (ljubljanske mlekarne, kaki znanstveni inštituti) ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
V bistvu imajo po kaficih ledomat, to je masina ki proizvaja led. Lahko jih pa vprasas ce ti ga dajo ali prodajo po dogovoru, mislim da ti noben ne bo rekel ne.
|
|
|
|
||
|
![]()
a kdo ve, kje bi se dalo kupit malo vecje resetke za kruh in biskvite? mamo ene precej majhne, 2x2dm, kar niti priblizno ne zadostuje za nase velike hlebce.
no, ce jih je kdo ze kje opazu, se priporocam ![]() p.s. tema je resna. |
|
|
|
||
|
![]()
nimam odgovora, ampak eno podobno vprašanje:
Ali kdo mogoče ve kje se da kupiti majhen model za torto (tako velike torte kot jih imajo npr. v Rustiki)? Povsod kjer sem gledala so modeli samo za premer 24-26 cm. |
|
|
|
||
|
![]()
za nikamor:D
to sam tko na mizo postavis, da se vroc kruh / biskvit lepo shladi, da zrak krozi. sej eventuelno bi se dalo recimo uporabljat resetke, ki jih mas u pecici, ampak jst bi to dala moji mamy za rojstni dan, k je bl prefinjena , pa bi rada nekej posebnega ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
ampak ne spomnim se pa kje sem jo kupila ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
sem našla - Merkur je bil (ta velik v btc-ju)
takale je: Cena: 1.852 SIT (7,73 €) Zložljiva, nerjavna, mere: 45 x 30 cm. ![]() lahko jo najdeš na http://nakup.merkur.si/, Izdelki za gospodinjstvo, galanterija, Mreža za hlajenje TESCOMA |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Model - Teflonski, s pokrovom in držalom, premer 26 cm. .. |
||
|
Značke |
dobiti, dogodki, kupiti, moka, preventiva, riža, rjava moka riž rižova, rjavega, tek, veganstvo, vprašanja, zdravje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
vprašanja, kje dobiti, kupiti ... | BuzzFuzz | Avtomobilizem | 27 | 08.12.2014 11:59 |
Informacije & vprašanja + pripombe | iri | Filmi | 461 | 30.04.2014 01:45 |
Instant Internet / satelitski internet - predlogi, ponudba, vprašanja in podobno | randius | Računalništvo in internet | 36 | 03.03.2010 15:46 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:41.