|
||
|
![]()
Teo, a si probal z barko na morju pridet blizu??
|
|
|
|
||
|
![]()
mi smo bli z barko, z boka smo jih gledal na ene 300 m razdalje, bližje niso pustili, tisti neki patruljni zeleni čolni so skoz krožili okoli in niso pustili bližje zarad varnosti...
sem pa na pomolu vidla da so mel ogled z morja tut za 40€.... |
|
|
|
||
|
![]()
Mi smo bli danes z ladjo (by Rajko) skoraj v središču te proge, tako da je bil razgled dokaj lep. Tekmo sem deloma tudi posnel s kamero (25 min), tako da bom film gotovo s kamere prenesel na računalnik in ga shranil na internet. Mislim pa, da so imeli tisti z hriba (nwem kako se imanuje) lepši razgled kot mi na ladji, ker so videli celotno progo, pa še zvok teh formul so malo bol slišali (sploh tisti pod hribom).
|
|
|
|
||
|
![]()
Tekmo sem si ogledal z odlične (skoraj brezplačne - kakšno kavico je bilo potrebno popiti v hotelu) pozicije, kjer sem videl več kot na sami obali. Tudi v sam Bernardim se je dalo priti (z malo sreče - pač ne ***eš varnostnika in nekaj izkušenj - dobro da včasih obiskujem kakšno konferenco
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
res ja reklame je blo premalo, v medijih je blo pa poročanje porazno..še enga bogega razporeda se ni dalo dobit.. mogoče bo naslednje leto popravni izpit
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jest sem si jo ogledala iz Pirana in sicer iz škarpe pri cerkvi, visoko nad mestom. Videlo se je perfektno, slišalo se je pa itak kilometre naokrog. Daljnogled v roke in je blo kul!
|
|
|
|
||
|
![]()
evo ene par slikic, te z digitalca niso ne vem kaj... une z drzga fotkiča bi vam pa mogla skenirat
![]() evo naša "mornarica" ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
Značke |
ena, formula, sloveniji, vodi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:14.