|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ful mi gre na jetra počasi tole vse brat ... no, v bistvu me dolgočasi
![]() se mi zdi, da ste vsi tko spodobni (pa ne na nespodoben način) ... kr mal zmedena sem in mičken umazana ![]() k včasih se mi zdi, da kle (v real lajfu) noben ne flirta, da si noben nikol ne zaželi prjatlove punce, da se noben nikol ne da dol z neznancem, da noben ne vara, da se noben ne f.u.k.ari naokrog brez kondoma, da se še nikol noben ni ves zmačkan zjutri zbudil v tuji postli, da še nikol noben ni razdrl druge zveze, da se nikol ne lažete, da niste nikol mel kakšne grde bolezni, da nikol niste partnerju česa pomembnega (recimo iz preteklosti) zamolčali ... ![]() dejte razbit mal ta dolgcajt ... dejte priznat ... da ste poredni in da ste kdaj mogoče mal hudobni ... k se res mal osamljeno počutim zadnje cajte klele za pet minut dejte nehat moralizirat, no ![]() hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Jst nism to 100%
Sej nismo Amerika ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Meni se pa zdi, da ravno na tem forumu vsi pokajo od nespodobnosti in če šesa. :D
|
|
|
|
||
|
![]()
Tut če je res kdo tok nespodoben ne bo tega naglas povedu.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ni blema...sejdi, ako ti manjka...
z veseljem te "umažem". javi se. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
pa sej mene ne zanima, če ta hip kdo (in kaj) laže svojmu tipu al pa če se f.u.kari z bratovo punco ... mene zanima, če ste sploh kdaj kej tazga nardil ... v lajfu ... če ste ga kdaj biksal hočem vedet, če mate sploh kej umazane zgodovine al ste vsi brezmadežni angelčki, porkamadona ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
hm... ja td men se zdi da tudi ljudje mal pretiravjo in da je u real lajfu drugač, so še vsi bolj spodobni. sebe seveda ne izzvzemam
![]() |
|
|
Značke |
klinčevo, res, spodobni, ste, tko, vsi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:25.