|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Na Bora Boro
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst bi bila zelo zadovoljna, ce bi me peljel s sotorom nekam v juzne kraje ob eno veliko slano luzo...
![]() Kam bos partnerja peljal, je odvisno tudi od tega, kako on/ona dojema romantiko. |
|
|
|
||
|
![]()
Em, mislim, da bom morala it se prej kaj pojest.
:D Ne vem, po moje ce ti je z nekom fajn, ga lahko peljes ze z dekco pod milo nebo (zdaj, ko se je ta teden malo ogrelo), pa se bosta na pikniku imela zelo fajn. Ni mus da ga odvleces v hotel s 5imi zvezdicami. Ceprav, tisti komentar od twarlocka tam zgoraj... ![]() :D |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nisem bila, ampak zgleda fantastično. Vem pa, da imaš v ceni vključeno prehrano(polno založen hladilnik, iz katerega si sam postrežeš kar ti paše) in wellnes center. ![]() Jeseni zna bit krasno ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
çena je pa LOL za tele nebese.....:S mislim da se za tak dnar da kej velik bolsega pa nepozabnega nastudirat....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Men je to tko brezveze. Sva bla pa enkrat na začetku zveze v Alp hotelu v Bovcu, pa sva se imela fino fajn...velik trekinga, rafting...itd...pa tudi najino motoristično potovanje v Turčijo je bilo noro. Drugač me pa ne razvaja, čeprav zna vse naredit in za vse poskrbet in, če imam želje mi jih uresniči... Nikoli ne pozabi niti enega praznika....mislim, da je to dovolj. Drugač pa vidim, da so ti dali dosti nasvetov no jaz ti polagam na "dušo" savno v hribovski kočici na Kraljevem hribu....NE BO VAMA ŽAL. ![]() Midva sva že bla. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Jaz pa predlagam terme Snovik...verjemite raj v malem, samo ko se ne znajo tržit...
http://www.terme-snovik.si/ |
|
|
|
||
|
![]()
Snovik je lustkan, ja. Blizu ljubljane je, ugodne cene in, ce ujames kaksno lepo popoldne, lep razgled z bazena na kamniske.
|
|
|
|
||
|
![]()
same cenene variante predlogov
![]() ajd, če že pol usaj 1K€/osebo/dan ![]() drgač je pa lohk kavica u najbližjem "podn bistroju" pa zavedanje, da lohk usak hip skočva dam med rjuhe :P |
|
|
|
||
|
![]()
Tko nekako se govori. Kavica doma je se boljs varianta.
![]() |
|
|
Značke |
parnterja, peljat, razvajat |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:42.