|
||
|
![]()
vista 64 in ne 54 seveda
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, sem si naložil sedaj angleško verzijo. Škoda, da pri SiOL-u še ne ponujajo predelane verzije, ki bi podpirala Visto.
|
|
|
|
||
|
![]()
sej mas slovensko verzijo, pa tud na siolu jo majo menda, ceprov jst sm si jo snel s parametice
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa si ziher, da SiOL-ova deluje na Visti?
... Sem poizkusil z namestitvijo, pa mi javni nezdružljivost. Bom nastavil združljivost z Windows XP SP2, če bo kaj pomagalo, samo to ni prava rešitev. ... Evo, ta način ne pomaga. |
|
|
|
||
|
![]()
download.bitdefender.com
kle dol si potegn verzijo, men je na vista 32 prov lepo delal. |
|
|
|
||
|
![]()
Na laptopu sem zamenjal operacijski sistem iz XP na Vista Home. Tu pa nastane težava, imam zakupljen varnostni paketz, katerega pa na OS Vista ne morem instalirati. Šel sem na Bitdefender domačo stran snel vse tri variante (demo oz. trial verzije) vendar ključ ki ga imam ne velja. Kaj sedaj ? Kdaj bo zadeva urejena ?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Prenesti moraš Bitdefender 10 Antivirus plus.
http://www.parametica.si/index.php?o...d=92&Itemid=88 Očitno se ti res ni dalo malo preletet forum oz. uporabit iskanje? Je bilo vsak 10x že napisano. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Meni koda od varnostnega paketa normalno prime na verziji Antivirus plus. (Vista seveda)
|
|
|
|
||
|
![]()
Se opravičujem sem se zatipkal, prime.
Hvala |
|
|
Značke |
2008, bit, bitdefender, defender, zmore |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender in varnostno opozorilo | ABC | Računalništvo in internet | 18 | 14.11.2007 20:53 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:12.