|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
a mi lahko en prosm razloži, kako nej odprem vrata za uTorrent v BD 10??? ker men se zdi, da sem vse OK naredu, samo mi še zmeri kaže, da port ni odprt...btw, pred BD je blo vse bp, tak da imam problem z njim
|
|
|
|
||
|
![]()
čudno...zdej še enkrat počekeram port in je odprt...očitno je moglo zapadt še mal dežja, da je vse steklo :D
|
|
|
|
||
|
![]()
preko siola uporabljam bitdefender 9, kako ga nadgradim v 10 ? a ga moram še 1x kupiti? hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
potegneš ga dol,ter ga nadgradiš preko 9 ,samo sledi navodilom....
|
|
|
|
||
|
![]()
pa kje točno to potegnem dol, a lahko da kdo link, meni to nikakor ne rata
![]() |
|
|
|
|||||
|
![]()
http://storitve.siol.net/fileadmin/u...D_SIOL_v10.exe
Evo Citat:
Citat:
Citat:
Greš na "Možnosti" > "Hitrostni čarovnik" > "Preveri, če so vrata pravilno odprta" |
||||
|
|
||
|
![]()
Glede kvalitete AV treba vprašati tiste, ki jim predstavlajo izziv - hekerje. Na zadnji njihovi konferenci so izbrali AV, ki jim dela največ preglavic: F-secure. Je pa drag.....
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lepo bi bilo, ce bi ponudili BD 10 Security suite kljuce, ce ze ravno mora bit BitDefender (zakaj ne #1 security, ko je kaspersky
![]() LP |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Prej ko sem bil pri Siolu sem mel možnost bitdefenderja pa nisem šel nanj, zdaj pri amisu pa bi lahko mel f-secure, a konja ki zmaguje ne menjam. Avast mi učinkovito ščiti računalnik že več let (samo standard shield) in ga lahko vsakemu samo toplo priporočam. Najboljše pa je to da je home verzija povsem legalno ZASTONJ ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
2008, bit, bitdefender, defender, zmore |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
BitDefender in varnostno opozorilo | ABC | Računalništvo in internet | 18 | 14.11.2007 20:53 |
bitdefender licenca-vprasanje | mckeky | Tehnična pomoč | 20 | 15.10.2007 22:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:59.