|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, imam pripombo glede te akcije trio, ki trenutno poteka;
Vzel sem trio paket(dne 10.11.2006 ) in bi moral v roku parih dneh dobiti slušalke ter kamero, kot nagrado, vendar o kameri in slušalka še vedno nic. Cakam ze 2 tedna, klical sem na 080 1000, pa so mi rekli da traja malo dlje, da pošlejo, sam kar je pa prevec je pa preveč. Siol prosim za pojasnilo!! |
|
|
|
||
|
![]()
Sej bo!
Tudi akcijske kamerce za prve naročnike Komunikatorja glede na objave še niso vse poslane. K nam je prišla pred par devi. |
|
|
|
||
|
![]()
ja jest sm tut naročnik komuniktorja pa nč nism dobu pa s se kuj prjavu k je vn pršu
|
|
|
|
||
|
![]()
Čudno jaz sem pa komunikator naložil med prvimi 20 ko je ven prišel pa sem dobil kamero in slušalke mislim da za dva oziroma tri dni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Predlagam, da napišeš mail na info@siol.net, tole ti na forumu verjetno ne bo noben mogel preverit ?
|
|
|
|
||
|
![]()
Kot si napisal. Naročil si TRIO 10.11.2006 kar pomeni, da nisi naročil v času ko se je začela akcija, kjer dobiš tudi kamero. Zato ti te kamere žal ne boš prejel.
Kamero dobijo vsi tisti, ki so oddali naročilo od 15.11. dalje. |
|
|
|
||
|
![]()
Ma Veron zgleda kr prov.
Tole sm zvohu pod akcija&veljavnost ponudbe: Vsem novim naročnikom na pakete SiOL ADSL, ki se bodo za naročniško razmerje na enega izmed paketov Pizzicato, Solo, Duo ali Trio odločili v času naročniške akcije, bomo podarili spletno kamero Logitech QuickCam Express Plus. Kamero bomo novim naročnikom poslali po opravljeni registraciji na SiOL ADSL. http://storitve.siol.net/paketi/pogo...nosti-ponudbe/ |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima če je kdo že dejansko dobil novi sagem tv komunikator ob nakupu novega trio paketa? Mimogrede, zadnjic sem zasledil iz pogovorov telekomovih tehnikov da naj bi zacel z oddajanjem mpeg4 15. decembra.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
kamera, paket, slušalke, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Trio, Siemens Gigaset A140 in PIK | bell | Tehnična pomoč | 12 | 19.01.2009 08:37 |
Trio | Octapus | O storitvah | 9 | 24.11.2006 21:49 |
Naroči Trio in prihrani | MrBoombastic | O storitvah | 28 | 26.09.2006 12:19 |
varnostni paket - podalšanje | rock | O storitvah | 2 | 09.09.2006 20:02 |
z duo na trio paket | icor01 | SiOL TV | 0 | 31.08.2006 22:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:53.