|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Hmm ze dalj casa iscem po internetu kako bi z svojim mobitelom(Samsung E860V) lahko prisel na messenger preko Wapa. Dones sm s zacel nekaj za***ava z Wap-om, dosedaj mi je uspelo pogledat maile na email.si, prisel pa sem tudi ze do e-messenger, do okenca kjer je a vpisat mail in geslo, potem pise spodaj process in gre naprej, potem a mi pise singing in, please wait in potem caka v nedogled in ni nic od njega. po opcijam v mobiju se tudi ze brskal in nasel zaznamek z imenom Messenger(http://live.vodafone.com/mim/), vendar ko kliknem na njega mi nekaj casa lowda in nato napise: "Neveljavna vsebina". stale strani mi delujejo normalno, tko da ce kdo ve na kaksnen nacin naj pridem iz tega mobitela na Messenger da se bom zgovarju nej mi plis pomaga.
Hvala!! ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() Vsem vnaprej hvala in lep vikend ! |
|
|
|
||
|
![]()
a imaš pri ponudniku vklopljeno to storitev? na mobitel je treba en sms poslat, da vklopijo
|
|
|
|
||
|
![]()
yes
![]() vseeno hvala in by |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni !
Imam gsm Samsung SGH Z150, ampak sem ga kupila rabljenega in mi je prodajalec pozabil poslati zraven navodila. Sedaj pa imam problem pri določanju melodije in sicer nevem,kje se nastavi za sms melodija. In pa za skupine - kako le te nastaviti in si potem tudi dodati ljudi , ter da si lahko nastavim za vsakega klicočega-ali za vsako skupino- posebej melodijo? Najlepša hvala, če mi bi kdo res pomagal, bi bla full vesela ! Sej ni treba pisat celega postopka, vsaj povejte, pod kaj naj grem, da to uredim. Hvala za pomoč že v naprej !! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
evo navodila:
http://rapidshare.com/files/1405056/...odila.pdf.html |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hey, najlepša hvala, ampak na tem linku se morem registrirat, če hočem kaj dl ! Pa se nikakor ne morem... ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ali kdo ve, kako deluje Easy Studio II 2.0 za Samsung SGH-Z130?
Hvala in lep pozdrav! |
|
|
Značke |
aparatih, reklam, samsung, samsung810, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:07.