|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Oziroma me bolj konkretno zanima, kaj je potrebno nastaviti, da se lahko prenesejo slike iz telefona na računalnik?
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
pri vseh je večalmn isto....je pa treba najprej to inštalirat na računalnik, povezat napravi z usb kablom, potem pa kar preko tega programa prenašat. ni neke jake umetnosti kle.
|
|
|
|
||
|
![]()
Najprej seveda instaliras na racunalnik programsko opremo, pol pa priklopis telefon in odpres program PIMS&File Manager, potem pa imas v njem pod Orodja program File Manager, ki ga moras odpret... od tu naprej bi moralo it gladko...
|
|
|
|
||
|
![]()
Probaj spreminjati COM porte. Tudi sam sem imel probleme s tem..
|
|
|
|
||
|
![]()
kako lahko na samsung sgh-z150 naložim igre in aplikacije(razen preko wapa). že zelo dolgo iščem to pa nikjer ni podrobnih navodil v slovenščini. plz pomagite
|
|
|
|
||
|
![]()
A ma kdo orginalne navodila za ta telefon v slovenščini? Če ma bi lepo prosil da mi jih pošle na mail deky.deky@gmail.com
|
|
|
|
||
|
![]()
ker je že omenjen ta telefon.bi rada prašala kako vi uporabljate IR povezavoker mene z drugim telefonom ne poveže.in kako to delate prek računalnika je kakšen program al kar koli drugega?hvala vsem že iskušenim pomočnikom=)
čaw čaw |
|
|
|
||
|
![]()
Ste vidli samsungov novi telefon? sch-b600 s fotoaparatom z 10 miljoni pik. Če pri Samsungu niso
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam eno težavo in sicer: Imam zgoraj omenjeni telefon.
Ne vem zakaj, vendar noče povezati na internet! Odpre : Menu -> Browser -> Home nato pa napiše : cannot connect! ![]() Kaj moram narediti, da bo povezalo na internet? ![]() Hvala za odgovore! |
|
|
|
||
|
![]()
O kvazi telefonih je debata tule: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=22937
|
|
|
Značke |
aparatih, reklam, samsung, samsung810, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:26.