|
Mobilna telefonija mobilna telefonija in tehnologija |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Internet mi dela zdaj
![]() Mi lahko kdo pove, kako se prenaša datoteke na drug mobi prek bluetooth-a? Hvala ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
tukaj sem tudi jaz zraven... kako prenesem fotografijo prek bluetootha? je mogoče tudi prek ir? prosim za pomoč. sem pač malo anti. hvala!
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni za IR ne pomaga nič... ker ga nimam
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Pred kakšnim tednom sem izgubil USB kabel za Samsung SGH z-130 ![]() ![]() Kaj zdaj? Naj pošljem nazaj? ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Naslednja poteza je da izbereš neko datoteko (sliko, muzko..) ki bi jo rada poslala in daš Možnosti, Pošlji, tam se ti pa ponavadi prikažejo tudi ukazi kot so: Pošlji brek Bluetooth, Pošlji prek IR... ![]() Ko hočeš datoteko sprejeti, pa Bluetooth oz. IR samo vključiš in potem sprejmeš datoteko ki ti jo nekdo pošilja. Pri IR je še samo ena stvar. Na telefonu (če ima IR) je tudi nek prostorček ob strani telefona ali na vrhu ki je točno določen in deluje kot IR. ![]() ![]() ![]() Ammm prilagam eno slikco pa sm usaj prbližno prikazala kje ma tale Nokia e50 tist ''prostorček'' za pošiljanje prek IR ![]() ![]() Glede tistga kabla Problems, jst bi ga poslala nazaj na tvojmu mestu ja. ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
souL: hvala za navodila. je čisto jasno napisano.
![]() zmedlo me je to, da telefon na katerega sem hotela poslati sliko ni imel možnosti ir. vsaj nismo našli... ampak zob je imel. nič jasno. ![]() ![]() hvala, še enkrat. ![]() |
|
|
Značke |
aparatih, reklam, samsung, samsung810, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
NOKIA (info + novosti) [Brez reklam] | znamkar | Mobilna telefonija | 296 | 24.06.2011 11:32 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:38.