|
||
|
![]()
Mislim,da bi bilo dobro ljudem razložit kaj data kaj voip in tv to mora bit naštiman na modemu potem pa dela v kolikor se pa ne spoznajo jim pa vi na daljavo programirite modem in bo manj jeze s strani uporabnikov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Heh, sej men je kristalno jasno, kaj je kaj
![]() Sicer moram reči, da sedajze dva dni s Sinope modemom dela precej bolje, danes je sicer zadeva spet "zatajila" ..nekje popoldne. Enostavno "zmrzne" linija. Po resetu spet deluje...vse do sedaj... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Ja sori, sej nism mislil karkoli slabega, sam nism dojel, na koga si mislil
![]() Ja, tudi to sem ze poskusil...pa je bilo z drugim modemom (iste znamke=Sagem) enako... Sedaj sem si sam priskrbel tale Sinope, pa sej pravim, zaenkrat je precej bolje..danes je tretji dan, pa je vmes zmrznil le včeraj...bomo videli... Sicer pa mi je bil modem objubljen s strani Urbana, zaenkrat ga še nism dobil.... |
|
|
|
||
|
![]()
Odlicno..smo korak naprej
![]() Dobil sem Sinope modem... Zdej bi pa sam se nanj rad prisel ![]() 192.168.1.1 192.168.2.1 192.168.2.2 To sem poskusal, pa ne gre.... Kaksen tehnik lahko pogleda/pomaga prosim? LP, Luka |
|
|
|
||
|
![]()
jaz se moram za dostop na svoj modem direktno povezat nanj, in nato napišem 192.168.1.1, ker prek routerja ne gre.
|
|
|
|
||
|
![]()
Seveda se prek routerja ne da povezati direktno na modem, saj se v interni mrezi, ki jo router dodeljuje ne vidi naprav WAN omrezja...
Luka, kabel mora biti prikjlucen na X1, ki mora biti nastavljen na DATA. Vmes ne sme biti nobene naprave. Potem se da povezati preko http://192.168.1.1 |
|
|
|
||
|
![]()
Vem, vem, da mora biti....je stvar ze urejene, hvala, zaenkrat dela zadeva tip top...
|
|
|
![]() |
Značke |
koga, naj, obrnem, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
kratki info o živalih | vilivolcini | Živalski svet | 95 | 30.11.2008 16:24 |
Rado ****ir "Soderga puste cerkev pri miru" | zlato | Religija in filozofija | 14 | 25.04.2007 21:34 |
Union Olimpija | trinajstka | Šport | 82 | 24.03.2007 19:20 |
Vprašanje za Siol,al pa koga ki ve | Zlatan_ | SiOL TV | 5 | 25.01.2007 17:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:14.