|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Poskusila sem uporabiti snemalnik, vandar ga ne uspem usposobiti. Prebrala navodila, prebrala forum,...
Poskusila sem nastaviti, da bi se snemale oddaje na slo 1 in slo 2 vendar brez uspeha. V epg ko kliknem na oddajo se ne morem aktivirati gumba posnemi. Na servisnih straneh imam aktiviran snemalnik. Ta stvar sploh dela? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ta stvar nikoli ne delovala, SIOL/Telekom pa še vedno nekaznovano zavajata potrošnike/uporabnike: http://www.siol.tv/index5dobro.htm. Tako kot z veliko ostalimi storitvami, ki ne delujejo, delujejo omejeno ali pa na meji uporabnosti.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni snemalnik sploh ne dela ... še več, niti nimam nikjer ikone za snemanje!!! Kaj jim te dela? in jas sem se prijavil v SiolTVplus da bi lahko snemal, in zdaj to sranje NE dela!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Snemalnik ni še nikoli delal... (razlog so pravice za snemanje, ki pa jih telekom še ni pridobil) In ni lepo, da na tak način zavajajo potrošnike. Dokler zadeva ne deluje, bi jo morali dati ven iz ponudbe.
Ti pa predlagam zelo enostavno in poceni rešitev. Tv si namesti še na računalniku in boš lahko snemal vse. Postopek namestitve je podrobno opisan tukaj: http://forumi.siol.net/showthread.php?t=27173 |
|
|
|
||
|
![]()
Navodila na www.siol.tv prikazujejo menu ki ga pri meni na Sagemu sploh ni. Ce pa grem v spored in pogledam podrobnosti oddaje je sicer tam gumb posnemi ki pa je vedno neaktiven (snemalnik na servisnih straneh je seveda vklopljen). V bistvu je pri meni povsem enako kot pri bozeni, pa sem to poskusil do sedaj vsaj ze 4x.
|
|
|
|
||
|
![]()
Men se izpiše vse vendar snemat se pa ne da in verjetno malo za uporabnike namišljeno in za nos potegnjena varianta.Naročnina poteka od dne ,ko se registriraš sicer 4€ vendar čudno je to,da nobeden noče neč okol tega odgovoriti s strani siola.Video na zahtevo vsaj meni trese sliko tak da se skor ne da gledat pa še nekaj bi omenil zakaj nio vseh programov todi hbo comedy na sioll tv plus.
Zanima me pa še ali občasno zmrzuje še pri kateremu stb sagem ,ker nam zmrzuje ga je treba resetirat občasno pa čeprav vse normalno dela in hitrost je dobra s katero smo imeli probleme.Hd test je slika vseh barv vendar se ne da gledat zakaj? Za pohvalit pa je da se trudijo vendar naj urban ali storž ali kateri drugi reče : -Fotum ni uraden vendar v prihodnje bomo dodali ali odvzeli to ali ono izboljšalo se bo to ali ono vendar ne nas za jezik držat pa bomo tudi uporabniki bolj zadovoljni. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Res pa je da zmrzuje slika sicer sedaj veliko majn ko je na začetku , takrat sem vedno samo kabel potegnu ven za štrom pa nazaj in ponovno užgal |
||
|
|
||
|
![]()
Snemalnik trenutno res ne deluje. Bodo uredili.
Trenutno pa je še vedno v promocijskem obdobju in zanj ni treba plačevati nikakršne naročnine. lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
saj je le ena pametna zadeva ki nam dostikrat prav pride hvala za odgovor URBAN in LP vsem skupaj |
||
|
|
||
|
![]()
Kdaj bo snemalnik aktiviran?
|
|
|
![]() |
Značke |
snemalnik |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Osebni snemalnik | Bond | SiOL TV | 10 | 11.11.2007 19:27 |
DVD snemalnik | kinsley | Hi-Fi in elektronika | 0 | 24.10.2007 18:55 |
Dvd Snemalnik PomoČ | zaks222 | Hi-Fi in elektronika | 0 | 21.08.2007 19:08 |
VHS/DVD snemalnik & SiOL TV komunikator | iNDigo | SiOL TV | 11 | 07.08.2007 01:18 |
Osebni snemalnik? | mihies | O storitvah | 25 | 01.03.2007 21:37 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:53.