|
||
|
![]()
Lp!
Zadnje čase mi pri igranju iger preko spleta povezava nenormalno lagira(napiše connection interrupted, kar včasih taja 10s, včasih pa se sploh ne konča:S). Poskušal sem že vse mogoče, tudi s formatiranjem računalnika, a težave nisem odpravil. Zanima me, ali je za lagiranje povezave kriv moj osebni računalnik ali je krivda na siolovi strani. Imam nameščen anti-virus in anti-spyware in na računalniku nimam nobenih virusov. Prosim za pomoč in se vnaprej zahvaljujem! |
|
|
|
||
|
![]()
To se dogaja tudi pri nas v službi. Problem je bil opažen pri konstantni povezavi Radovljica-Maribor (terminalsko delo), kjer že 14 dni prihaja do občasnih zakasnitev. Včasih je delo prav oteženo. Kontaktiral sem IZUM Maribor, kjer so s pomočjo Arnes-a ugotovili, da ima siol zabasan link na enem od serverjev ...
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja upam da ga bojo "odbasali" čim prej:S
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
To pri Siolu ni nič novega. Tud njihova politika imeti linke odprte samo kolko je potrebno. Pol pa prklopijo nove uporabnike, pa pozabijo odpreti pipce.Nazadnje pa se še na to opozori s trani uporabnikov pa zopet rabijo 14 dni, da nekdo naredi par klikov.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Nujno obvestilo za uporabnike storitev SiOL
09.01.2008 Nujno obvestilo za uporabnike storitev SiOL Telekom Slovenije obvešča uporabnike storitev SiOL, da je zaradi tehničnih težav občasno moten dostop do internetnih storitev. Napako bomo v Telekomu Slovenije odpravili v najkrajšem možnem času. Za morebitne težave se opravičujemo. |
|
|
|
||
|
![]()
Ahjej. A smo prišli z dežja pod kap?
Pred dvema dnevoma se ni dalo na mrežo priti, danes pa obvestilo?! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
http://www.siol.net/tehnologija/tele...ne_tezave.aspx lp |
||
|
![]() |
Značke |
lagiranje, povezave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kako povečam hitrost ADSL povezave? | howrude | Tehnična pomoč | 13 | 22.08.2009 22:24 |
Brezčično do net povezave | WRC555 | Računalništvo in internet | 5 | 10.12.2007 22:37 |
Vloga za dvig povezave | shvalec2 | Tehnična pomoč | 4 | 31.08.2007 13:46 |
Prekinjanje povezave Sagem F@st 3344 | sax | Tehnična pomoč | 4 | 03.05.2007 14:26 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:22.