|
SiOL PlaC SiOL PlaC je najenostavnejši način za shranjevanje in izmenjavo glasbe, fotografij, videoposnetkov in ostalih datotek, ki jih kadarkoli lahko delite ali menjate s svojo družino, prijatelji in znanci. Svoje medijske datoteke lahko gledate in poslušate v spletnem brskalniku – kjerkoli in kadarkoli. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Na Siol Plac sem se moral logirat s starim e-mailom, novi ni prijel. Ničesar nisem pozabil, samo ne bi rad še 1x aktiviral moj stari naslov.A lahko odprem še en Moj Siol?
|
|
|
|
||
|
![]()
Se ne razumeva najbolje
![]() Če grem po korakih Registracija: - vpisal si uporabniško ime in geslo za dostop do profila Moj SiOL *Uporabniško ime je elektronski naslov - vpisal si uporabniško ime in geslo za dostop do SiOL internet - na elektronski naslov, (ki je enak kot uporabniško ime za dostop do Moj SiOL) si dobil geslo. Torej imaš več mail naslovov, vendar je v temu primeru pomemben le ta, ki je uporabniško ime pri prijavi v SiOL PlaC. Če ne bo uspelo mi pošlji uporabniško ime za SiOL internet in za Moj SiOL na ZS in bom preveril. |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala,
bo urejeno ob naslednjem update-u. |
|
|
|
||
|
![]()
Siol Plac disk
Po uspešni instalaciji se ne morem prijaviti: "Zaznana napaka na strežniku" "Preverite vaše uporabniško ime/geslo" Preko web-a deluje prijava brez problema. Pri Siol Plac disk sem poizkusil z geslom od "moj siol" kakor tudi geslom od "plac-a", vendar ne dela. Tudi po restartu računalnika nič boljše. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Prijavi se z geslom, ki si ga dobil na mail.
|
|
|
|
||
|
![]()
Sedaj pa dela (čeprav sem pred tem poizkušal z istim up. imenom in geslom)
|
|
|
|
||
|
![]()
Men še zmer javlja preko Plac Diska: zaznana napaka na strežniku, preverite vaše uporabniško ime/geslo. Preko neta dela ok.
|
|
|
|
||
|
![]()
meni javlja isto napako
|
|
|
|
||
|
![]()
@sasosmile: preveri zasebna sporočila.
@prima: ali vpisuješ enako up. ime kot na spletnem placu? Geslo si dobil na mail s strani info@siol.net in ni enako kot na spletnem SiOL PlaCu. |
|
|
![]() |
Značke |
napake, plac, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL PlaC | Forenzik | SiOL PlaC | 21 | 26.07.2008 15:43 |
SiOL PlaC 1 GB - brezplačno za vse naročnike SiOL interneta. | admin | SiOL PlaC | 0 | 19.06.2008 11:22 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:12.