|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Torej, kdaj bo Siol končno usposobil SNEMALNIK? Sama sem ga aktivirala pred več leti, ko so ga reklamirali in je bilo to možno, pa ga še leta 2010 ne morem uporabljati...
Osebni TV snemalnik 01.09.2007 V uporabi Konkurenca je Siol tukaj močno prehitela. Amis ne ponuja samo snemalnika, temveč ogled vseh oddaj za 48 ur nazaj ter istočasno snemanje oddaj iz 20 različnih TV kanalov... Če ne boste hitro ponudili česa primerljivega, se bomo preklopili na Amis ali drugo konkurenco, čeprav sem glede spreminjanja operaterjev konzervativna... A če je razkila v ponudbi tako velika in če tako capljate zadaj.... |
|
|
|
||
|
![]()
No SiOL-ovci.....boste kaj odgovorili?
|
|
|
|
||
|
![]()
Sagem ne zna tega naredit najbrž! Oprema je v k....
|
|
|
|
||
|
![]()
To tudi mene zanima.Siol je edini ki snemalnika ne ponuja.Vsa ostala konkurenca ga.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj ga ne rabiš, ker so itak samo kockice na sporedu
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
LOL naj najprej porihtajo sliko na mpeg4 in zvok, da bo oboje tako kot je treba. Potem pa naj rihtajo snemalnik in podobno... Ampak, glede na to da še prvega niso sposobni zrihtat, kaj šele vse ostalo...
|
|
|
|
||
|
![]()
Te storitve zaenkrat žal ne nudimo.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
LOL ker odgovor. Saj smo sami opazili, da tega ne nudite? Vprašanje je KDAJ BOSTE TO NUDILI? Konkurenca namreč to ŽE NUDI.
|
|
|
|
||
|
![]()
Zmazek pa res ni potrebno snemati (mpeg4) katastrofa nevem res kaj naj naredim ker to je neznosno slika je pa p...n!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Kako je slika na siolu zanič vidiš šele potem, ko vidiš kakšna je slika na DVB-T...
|
|
|
![]() |
Značke |
oddaj, ogled, snemalnik, zamujenih |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:49.