|
||
|
![]()
Kateri vam je najboljši modem pri siolu? In sicer na adsl liniji oz. bakru?
In če kdo ve ali lahko zahtevaš točno določen modem? Lp. |
|
|
|
||
|
![]()
Na adsl je kolikor jaz vem samo jajc od oxygena (razen, če imaš še starejše modeme). Če si na vdsl pa dobiš boljšo robo, ki je mislim, da innbox v50.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Po novem lahko dobiš tudi ZyXEL modem.Bil naj bi boljši od Oxygen-a.Vvsakem primeru pa se za zahtevnejše uporabnike svtuje uporabo lastnega routerja ,modem pa služi samo kot modem.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa da sploh o telefonu ne zacnem. Ze veckrat bilo potrebno resetirat modem da se telefon odhaklo- Tak da moj predlog, siolova oprema samo kot switch, za njo pa svoj ruter. Da sploh ne omenim njihovo forsiranje novega IPja na 24h, in modem brez moznosti planiranega disconnecta ob neki nočni uri!. Vse to moj ruter za modemom z tomato zna. |
||
|
|
||
|
![]()
sam imam vdsl2b in innbox v50 + svoj ruter za net in wireless. Zadeva deluje brez problema, telefon zaenkrat nikoli ni delal problemov, enako TV. Imam pa 3pcje na wlanu in 4telefoni, ki se občasno priklapljajo na wlan, zadeva stabilna (ruter je WRT54GL + tomato)
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam sinope 568+r2. Ali ima kdo kake izkušnje z njiim. Kaki problemi?
|
|
|
|
||
|
![]()
Innbox V50 v kombinaciji z TpLink 1043ND DDWRT. Nikoli problemov, dela tv, internet, telefon, vse brez težav. 1800 metrov od centrale.
|
|
|
![]() |
Značke |
modem, najboljši |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Modem Gennet Oxygen problemi | Primoz78 | Tehnična pomoč | 11 | 18.08.2013 22:46 |
Siol modem + moj router v enem omrežju | army113 | Tehnična pomoč | 2 | 05.06.2011 14:55 |
internet že nekaj dni ne deluje. ne pridem v modem | iplazar1 | Tehnična pomoč | 7 | 31.10.2010 12:21 |
Siol modem nastavitev kot modem | rambo013 | Tehnična pomoč | 4 | 30.06.2010 20:23 |
ADSL modem "crknil" | cricket | Tehnična pomoč | 10 | 23.06.2008 22:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:25.