|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Res je da je optika najboljša rešitev mislim, da je tudi to prihodnost. Koker sem jaz seznanjen je na območju Kranja že mogoče dobiti za jura 1mbit downloada in uploada. Sepravi da te pride 50 mbit 50 jurjev. 100 jurjev pa 100 ... Cena bo seveda z leti padala. Prav tako jo bodo položili tudi drugod po sloveniji. Tak, da vsi vemo da ni prihodnost v ADSL oz VDSL
|
|
|
|
||
|
![]()
Najbolj smešno je pa to ko Telekom dela zdaj kako novo omrežje še vedno notri vleče baker iz izgovorom, da še najman 10 let nebo v Sloveniji potrebe po optiki.
|
|
|
|
||
|
![]()
telekom je en predpotopni dinozaver
|
|
|
|
||
|
![]()
Kitl nevem od kje teb ta informacija.
Bakra se od novega leta ne vleče več. Optika je dejansko cenejša kot baker ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ipod pridi k meni v Domžale pogledati bova odprla kanal v katerega so pred 3 meseci GVO-jevci porivali navaden baker. Potem lahko prideš v LJ pogledat na Čufarjevo in Resljevo pa odpreva TK kanal pa boš videl, da so pred 1 tednom prav tako notri zarinili navaden baker. Tako, da tvoja informacija 100% ne drži.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Sej pravim od novega leta ne bojo vlekli več
![]() Odgovor je bil na tvoje da še 10let ne bo. Ja dejansko je optika cenejša od bakra. |
|
|
|
||
|
![]()
Optičn kabl kot kabl seveda ni drag, vendar so končne naprave, spoji, konektorji dragi. Drgač pa kokr vem Telekom vleče baker, optiko bolj malo, bojo pa začel počas na optiko (upam)
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Telekom v tej lastniški strukturi, ki je sedaj (država) ne bo vlekel optike do uporabnika, ko se bo pa lastnik zamenjal je pa vse odprto.
Do takrat pa velcome baker, saj telekom itak zagovarja da optike ne potrebujemo in da je baker čisto dovolj dober ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
internetni, kakšen, ponudnik, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:29.