|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Meni je smesna naslednja stvar: V ceniku sem videl, da je na voljo poslovni paket ze za kar lepo spremenljivo ceno (paket 2048/512 in 2048/768). Telekom pa ponuja samo pakete 1024/256,2048/384,4096/512. Odkod pri poslovnem paketu tak upload. Ce bi ze lahko vzel ta paket kot fizicna oseba, bi ga sigurno narocil. Pa mi za ceno cist dol visi. Ker se bom pac moral sprijazniti z Siolom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem tudi slišal, iz zelo zanesljivih virov, da imajo VDSL zmontiran v NG centrali.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ja jaz se tudi moram sprijaznit z Siolom - Pa ne za dolgo - T-2 razširja svojo ponudbo in bojo po novem letu imeli dosti večjo pokritost in večje razdalje od centrale. Siol to itak ve zato pa dela ankete preko ip telefonov naročnikov t2 kako so zadovoljni z t2! Njihovi piflarji bedasti ki jih imajo zaposlene in verjamejo v njihovo zaostalo znanje iz naših zaostalih faksov. Pa jim računajo kako bojo največ zaslužili in ne verjamejo da bojo vsi odšli od siola ob prvi pravi priložnosti, kot se je že zgodilo sedaj.
Vem da se siol prodaja in vas zato boli k**** za uporabnike, samo če so stvari zafrknili vaši dipl. specialci naj oni odkupujejo staro tehnologijo ne pa mi. Pametni pa so tako ali tako odšli od Siola in je hvala bogu nastal T-2 |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
jaz tudi poskušam iz siola na t-2 pa tisti kekci tam niso resni 5%...k ko kaj na siol kličem se takoj poštima na t-2 jih pa že lep čas prosim. ko jih j.ebe potem že skoraj raje dam kakšnega jurja več pa bom vsaj živce obdržal.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa tiso poštimali? Jaz sem dal vlogo pa so me še isti dan poklicali in mi razložili situacijo, naslednji dan sem pa dobil še pošto - to se mi zdi kar hitro. Drgač je men tudi vseeno, samo ne strinjam se z mojim pingom 61ms v tujino, a se ne sekiram, kolko sem se pogovarjal z odvetnikom ne bo problema z prekinitvijo razmerja, seveda brez kazni!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Poglej njegov post v "tehniki". Pinge ima previsoke oz. zelo odstopajo od povprečja.
|
|
|
![]() |
Značke |
internetni, kakšen, ponudnik, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:45.