|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ima optiko 20/20 ter router Prospero 632. Pred časom sem si zaželel, da bi imel še wireless v hiši in sem priklopil router linksys wrt54gl. Wifi router je deloval kot dhcp in imel različen external ip kot druge povezave iz routerja prospero. Vse je delovalo vredu, potem nekaj časa nisem imel wirelessa, zdaj bi ga pa spet imel, vendar mi ne deluje več kot včasih, uporablja ga lahko samo še kot acces point, torej povezava iz prvega routerja je samo pošilja prek wirelessa, kabel je v wifi router vključem v enem izmed izhodnih vtičev in v tam kjer piše ethernet. Kakšna ideja zakaj mi ne deluje več kot dhcp??
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj lahko na routerju Linksys nastaviš PPPoE in ti bo pravtako delovalo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP Sandi |
||
|
![]() |
Značke |
obstoječi, priklop, rezičnega, router, routerja, že |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Priklop routerja | sauperle | Računalništvo in internet | 2 | 04.05.2010 21:27 |
skozi router do routerja | mckeky | Računalništvo in internet | 4 | 25.05.2009 19:50 |
Kako povezati dva routerja? | Marco | Računalništvo in internet | 10 | 21.01.2009 08:08 |
Povezava router modema Prospero in routerja Linksys | urban9 | Tehnična pomoč | 0 | 23.04.2008 12:30 |
Optični modem in dodatni router | mdebevc1 | Tehnična pomoč | 3 | 17.01.2008 09:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:53.