|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Drugi teden bom spremenil nosilca dostopa do interneta iz OŠO v Telekom.
ISP je bil že do sedaj Telekom, torej si že lastim Box ali dva. Bom pa dobil v paketu novi Box-s, ki pa ga ne bi priklapljal. Ne še. Kaj moram narediti, da bom ohranil shranjena mesta programov? Mi le vzame precej časa, da si ponovno nastavim vse želeno in izbrišem neželeno. Ali shemo prekopiram na domač računalnik iz Moj Telekom ali je shema kljub menjavi "sistema" še zmeraj shranjena na starem Boxu in lahko nadaljujem po starem? Hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Za vsak slučaj si naredi backup iz portala na računalnik, pa boš potem videl
|
|
|
|
||
|
![]()
A ni po novem, da se BOX-s daje v najem? Nekaj jih je zastonj, za ostale moraš plačati mesečno najemnino. Če pa nimaš nobenega v najemu pa imaš 1 €/mesec popusta.
Če to drži in ne potrebuješ dodatnih Box-v potem raje izkoristi 1€/mesec popusta, kot pa da ti Telekomov Box-s leži na polici. Nenazadnje, ga lahko dobiš tudi kasneje, če bo tvoj odpovedal. |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Razvrstitev programov je shranjena na strežniku in ne na BOXu. Sicer se ob spremembi paketa razvrstitev ne bi smela podreti, a vam, kljub temu, predlagam, da na portalu Moj Telekom shemo izvozite v datoteko in jo shranite. Če želite, vam lahko to storimo tudi mi - v tem primeru sporočite uporabniško ime fiksnih storitev na ZS. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Zamenjava je bila opravljena. Delovalo je, kot sem predvidel. Stara boxa sem resetiral, potem pa sem na Moj telekom izvozil programe in jih je lepo razvrstilo, kot sem imel shranjene.
Z eno zame FULLLL veliko pomanjkljivostjo. Vse kanale, ki jih ne želim gledati in jih je pri meni večina, ker so ne gledljivi, sem moral ponovno brisati. To je praktično eno uro dela!!!!?? Bi se dalo v prihodnje shraniti poleg razporeditve tudi "vidnost" programov? Ali narediti podoben programček, kot ga je imel (ali ga še ima) T-2, kjer si na računalniku v nekaj minutah uredil vse to. Na boxu, ki ga imam v otroški sobi sem ohranil samo okrog 10 programov. Si predstavljate koliko je to klikanja z daljincem??? |
|
|
|
||
|
![]()
Lej bil si ta čas doma z družino a ni to neprecenljivo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Za sedaj takšna funkcionalnost ni predvidena, sem pa predlog posredoval razvojni ekipi.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
![]() |
Značke |
box, novi, ponudnik, stari |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Plonkci, vaje, referati , slovarji ..... | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 10 | 11.11.2014 14:43 |
Stari vmesnik siol tv očitno še vedno deluje? Kako to? | kikus20 | SiOL TV | 106 | 07.03.2009 17:17 |
Stari naročnik vprašanja | wishmaster | O storitvah | 6 | 29.10.2008 20:55 |
Ponudnik internetnih storitev | dbk | Računalništvo in internet | 17 | 09.12.2007 20:36 |
Stari znanci policije (Casiraghi) | yamamoto | Slovenija | 79 | 26.02.2007 08:56 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:51.