|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ceprav je vprasanje na prvi pogled smesno, je jako resno. Zanima me, ce se kedo spomni, ali je bil g. Ciril Zlobec kedaj likom i slikom gost v Cicibanu. Tukaj gre za cast, prestiz in trdih temeljev znanje.
P.S.: Ce se modelatorju tema zdi neprimerna, jo lahko prestavi, ampak bi prosil obvestilo kam. |
|
|
|
||
|
![]()
ja ... a mislš tisto, k je blo nekje na začetku cicibana ponavad ... na eni strani fotka, na drugi pa tekst o njem? je bil, ja
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz se spomnim, da sta v eni številki oba takratna predsedniška kandidata Kučan (na začetku) in Pučnik (na koncu številke) furala svojo predsedniško kampanijo za otroke.
Spomnim pa se še Vike Potočnik in Ivana Omana, o Zlobcu pa sem prvič slišal šele v oddaji TV Poper. |
|
|
|
||
|
![]()
živjo! a mi lahko kdo pove ko se napiše po angleško: SAMO NAJMOČNEJŠI PREŽIVI.......pa naj bo slovnično pravilno k mi rabi za nek naslov eseja??hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
Only the strongest survive
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj pa "Survival of the fittest"? Vem, da se to običajno uporablja pri razlaganju evolucije, bi pa morda šlo tudi v tvojem primeru
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
par primerov...
if everybody survives if everybody survived edn je trpnik, edn pa tvornik. sicer je od moje anglescine ze 5 let... sm mogoce bo pa kdo vedu ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Problem je ze v etimologiji pojma "najmocnejsi" - bolje bi blo nnajbojl zilav, odporen itd ...(the toughest, the most resilient itd ..) |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
dobi, kdo, prevodi, roki |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:49.